![]() |
|
Park girişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biz niye bırakalım abicim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Resimdekini Kemal Sunal sandım yahu değilmiş) Bana sorarsan eğer arabayı bayan şoföre emanet edip arka koltukta uyur musun diye cevabım evet ![]() Bunu yaptım çok güzel oluyor.Sen de dene bence ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 01 Ocak 2012 Saat 18:47 |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O zaman biz erkekler burakalım bu araba sürme işini ve ilgilenmeyi abim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şimdi erkek sürücülerde arabalara olan ilgi merak daha fazla.Örneğin ülkemizde bir evde araba varsa erkek çocuğu bebeklikten itibaren arabaya meraklıdır hep arabayla ilgilenir ve küçük yaşta araba sürmeyi öğrenir.
Bu nedenle ülkemizde erkek sürücü daha fazladır.Aynı zamanda muhafazakarlık mevcut tabi ki.Hep erkekler araba kullanır diye bir algı da var. Bu durum bayanlar için ise farklı.Bayanların arabalara merakı daha az.Bu nedenle erkeklere göre çok daha geç araç sürmeye başlıyorlar.Haliyle arada kocaman fark oluyor.Erkek 10 yıldır araba sürmeyi biliyorsa bayan daha yeni öğreniyor.Erkek ise bayanı görünce acemilik günleri aklına geliyor ve sinirleniyor. ![]() ![]() Evet şu anda ülkemizde trafikte bir sürü acemi bayan şoför var.Bence onlara biraz saygı göstermeliyiz. Evet bazen çok sinirleniyoruz onlara ama onları trafikten men ederek bir çözüm bulamayız. Erkek sürücülerde bir sürü kaza yapıyor. Ayrıca erkek sürücülerde agresiflik, küfür, hakaret, trafiği tehlikeye sokma gibi durumlar oldukça fazla. Zaten ülkemizde sürücü eğitimi diye birşey yok bakkaldan ekmek alır gibi ehliyet alınıyor. Bayan sürücüler de iyi bir sürücülük eğitimi alsalar gayet başarılı olurlar diye düşünüyorum. Çoğu erkek sürücü trafik uyarı levhalarının ne anlama geldiğini bilmiyor. Bu da üzücü bir durum. ![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben buna pek emin degilim ![]() |
||
![]() |
||
|
Bir erkek o hataya asla düşmezdi.
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Peki erimis ziftten kacan bir bayan degilde bir erkek surucu olsaydi ne dusunecektin? O zamanda erkeklerin %98'i beceriksiz, vermemis mabud diyecek miydin? |
||
![]() |
||
|
sağol abi teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
|
valla abi o andan sonra düşüncem bu yönde değişti.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Buyuk gecmis olsun. Allah korumus. Buna cevabim senin sozlerinle soyle olabilir. Istisna bir bayana denk gelmissin. ![]() |
||
![]() |
||
|
Nedeninide şöyle anltayım;Yakın bir akrabayla yolda giderken bir bayanı solluyorduk.Aracı ben kullanmıyordum.Nalet olasıca insan (bayan şöför) yol kenarında sıcaktan erimiş ziftin üzerinden geçmemek için direksiyonu sola kırdı ve bizi orta şarampole yuvarladı.Araçtan indiğimizde kaçmıştı.
![]() Düzenleyen yavuz25 - 01 Ocak 2012 Saat 12:27 |
||
![]() |
||
|
abim liseyi 9 kişilik sınıfta 8 kızla okumuş biri olarak baynlarla hiçbir sorunum olmadığını söyleyebilirim. ![]() Sözlerimi çağdışı olarak görebilirsin abim.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bence senin yetenekle degil, bayanlarla bir alip veremedigin var ![]() Beni yanlis anlamani istemem ama bu sozlerin bence cag disi kalmis sozler. Ben seni burada dusuncenden vazgeciremem, onu ancak sen yasadigin veya ileride elde edecegin tecrubelerinle degistirebilirsin. |
||
![]() |
||
|
Abim vermemiş Mabud neylesin Mahmut demiş.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Pedallari-sasiran-kadin-surucu-restorana-daldi-UWA2Bh2Ah3xU.htmlHey maşallah,restoranın içinden otoban gibi geçiyor.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ben bu yoruma katilmiyorum. Beceri zamanla elde edilebilecek birseydir. Tek yapilmasi gereken bayanlarin erkeklerden pek cok alanda (buna araba kullanmak pek ala dahil) daha iyi isler cikarabileceklerini erkeklerin kendilerine yedirmeleridir, inandirmalaridir. |
||
![]() |
||
|
ayrıca 5 defa kaza tehlikesi geçirdiysem 4ünde kadın sürücü sebebi vardı.
![]() |
||
![]() |
||
|
abim belçikadaki bayan sürücüleri bilmem ama benim gördüğüm Türkiyedeki bayan sürücülerin %98i beceriksiz.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bizim ulkemizde arabayi erkek surer diye bir olgu var. Bir ailede araba varsa, bayanda yillardir ehliyet olmasina ragmen, o arabanin soforu erkektir genelde. Sonra gun olup bir kez araba bayana verildiginde mucizeler yaratmasi beklenir. Hatta ve hatta hic kuralci olmayan es, bu durumda tam bir kuralci olur ve trafik kurallarini harfiyen esine ogretmeye baslar. Burada(Belcika'da) yola ciktiginizda abartisiz suruculerin %60'i bayan. Eger bayanlar araba kullanmakta gercekten kabiliyetsiz olsaydi,burasi kesmekes olurdu.
|
||
![]() |
||
|
Bir şöförün yapabileceği en ölümcül hatalardan biri abim.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |