|
Klima/Kalorifer hiç üflemiyor. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
serkan206
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sıcaklar geldi, klima dertleri başladı...
|
|
stonecold
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stonecold
|
SELAM...BENİM ARAÇTADA AYNI SORUN ÇIKTI...İZMİR BALÇOVA SANAYİ İSTESİNDE USTA ARABANIN KLİMA ROLESİNİN ARZALI OLDUĞUNU DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ İŞCİLİK 150 TL İSTEDİ SADECE PARÇA FİYATI DA 380 TL CİVARI İMİŞ...İZMİRDE KAZIKCI OLMAYAN TANIDIK BİR USTA YADA SERVİSE YÖNLENDİREBİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI?TEŞEKKÜRLER..
|
|
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendiniz degistirin. Hem ucuz hem guvenilir Imzamdaki linke bir ugrayiverin size zahmet. |
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Bu izmir gerçekten çok enteresan yaklaşık 10-15 adet sunroof sattım hepsi arayıp teşekkür etti. Ayak bulamayanlar sunroof ayağı için yardım istedi ancak izmir'e yolladığım sunroof'u satın alan arkadaş taktıramadı ustalardan çok enteresan yorumlar gelmiş. Biri yok ben takamam koskoca servis takarım ama su alır demiş ben de taktırdım adana dörtler servisine ne su alma derdi ne de başka birşey. Allah size sabır versin diyorum.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Cerbastan
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cerbastan
|
bir sunroof parçası lazım, yardımcı olursan sevinirim 505-5719422
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |