![]() |
|
Vites geçişleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında bir zarar vermez aracı hergün kullanıyorsanız. ancak uzun süre örnek veriyorum bir yıl boyunca aracınız garajda bekliyor vede kalın yağa sahipsi soğuk havalardan dolayı donma yapar yağ ve kalıntı haline gelir bu sefer tamamen kaybetmiş oluruz birinci vitesi
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
hareket halinde normal hızın ya çok düşük olmalı en fazla 10 15 durma noktasına gelen kadar ond bile biraz zorlanarak geçer geri vitestede bu geçerli boşta geri geri giderken geri vitese takmakta zorlanırsın takmaya çalışırsan gaarçç diyede ses duyarsın.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok nerdeyse hergün çalışıyor , 1 yıl nası bekletirim , kıyamam
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Hım tamm başta yazıyı yanlış okumuşum şimdi bu benim durum normal demi bizim kereta benim haşlığı yemiyor yani
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 07 Aralık 2011 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
aynen ama bence benimde yapacağım gibi ince yağ kullan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
İnce yağ derken şunun bi numarası falan yokmu bilsekte ona göre alsak bilen yok mu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Acaba şanzuman yağına katkı yokmu ? inceleştirecek yağı
|
|
![]() |
|
castrol ep 80 şanzıman yağı. aracınızın ön kaputunda biyerde ep 80 yada ep 90 gibi birşey yazabilir
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
yağ numaraları şanzumanda çok önemlidir.Aracın katoloğunda mutlaka belirtilmiştir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sizin dediğinizi denedim araba ileri falan gitmedi
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
o zaman sıkıntı yoktur devam...
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Aynı durum bizim partnerda da var kasislerden geçince mecburen 2 ye takıyom.Bu bence 1.vites oranından kaynaklanıyor.Çünkü çok kısa 1. vites hemen 2.vitesi istiyor.Bence çok normal sıkıntı yok. Bizim araç sıfırından beri böyle.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benim öncekı arabada 1 e takmak gerekıodu 2 de tıtrıodu ona alısmısım bunda 3 e takıom yıne sorun yok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
slm arkadaşlar.bende 307 1.6 hdı 110 luk var.ankarada sabahları .çok soğuk oluyor.evet 1. ve 2. vitese geçerken biraz kasıyor.araç 2 dk ısınsın sorun kalmıyor.dert etmeyin birkaç dakika sabır lütfen..hayırlı günler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben çözümü buldum birici viteste bir süre ilerleyince 3000 devirde sorun kalmıyor hemen ısınıyor yağ
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
size asıl çözümü ben söyliyim. ilk etapta 1'e takınca zorluyor ya. tekrar boşa al 1 kere bas debriyaja we vitesi tekrar boştan 1'e al bu sefer kaymak gibi geçiyor. o sorun bende de vardı artık bu şekilde önünü aldım.
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
o yaptığınız işlem baskı balata ayırmayan arabalarda yapılır.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Baskım balatam iyi şükür
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 08 Aralık 2011 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
baskı balatanız ıyıyse vıtes cubuklarını kontrol ettırın derım ve daha sonrasında sanzuman yagını degıstırın bu sekılde sorununuz ortadan kalkacaktır .. denedım oldu ;)
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |