![]() |
|
arac gitmiyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sundan dolayi emin degilim aracin uzerinde buyuk pompa var orjinali degil ondan dolayi arizalidir dediklerini dusunuyorum efe ustadimin dedigi gibi ceyrek altinda falan yapmiyor bugun yariminda ustunde olmasina ragmen his ettim. bugun hava filitresini sokerken gaz kelebeginin altinda yerinden cikmis bir soket buldum yerini baya aradim hava hortumun bitiminde altan yukariya dogru takilan bir sensor galiba bir an umutlandim belki bundandir diye ama degilmis |
|||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|||
![]() |
|||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
degerli arkadaslarim ustadlarim beni yanlis anlamayin
sasirtici olan ise servisten aldiktan sonra bunun meydana gelmesi rolanti bozuk degildi rolantim bozuldu tutup birakma yoktu o geldi duzelen sadece arabanin 2bin devire kadar boguk olan sesi duzeltilmisti bir sikintim gitti yerine 2 tane verdiler oda sadece bilgisaya bagladik dediler |
|||
106 GTİ siyah 0 rh + |
|||
![]() |
|||
||
9 ay aradan sonra tekrar güncel ;)
araçta değişenler 1 debriyaj seti 2 oksijen sensoru 3 map sensoru 4 janziman yeniden duzuldu (bilya dagitmisti) 5 arac bilgisayara bağlanıp sifirlandi ondan sonra gaz kesmesi stop etmesi hic biseyi kalmadi yakıt durumu baya duzeldi. araçta devam eden sorunlar 2. ise daha önce 3bin devir den sonra araçı zapt edemezdim şimdi ise aynen dizel gibi hantal olmus yavas yavas hızlanıyor eski atik ligi kalmamış şimdi dizel bile değil gaza gec tepki veriyor dip gaz yaptigim halde ağır ağır hizlaniyor 5 viteste 2bin devirde 70in ustune cikmiyor ki 1.4 dizel nemo bile 5.viteste 2bin devirle 90nin altina düşmüyor bu aracin gitmeme sebebi ne olabilir arkadaşlar? ha birde bilgisayarda 3 tane arıza cikti map ve oksijen sensoru birde depo ici hava basinci emme diye bir hata vardi map ve oksijen sensorleri yeşil yandi yani hatalar düzeldi o depo ici hava seysi duzelmedi tam olarak onun ne olduğunu ne işe yaradigini bilen var mi gitmemesi ondan olabilir mi ? |
|||
106 GTİ siyah 0 rh + |
|||
![]() |
|||
||
güncel
|
|||
106 GTİ siyah 0 rh + |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Keske bu hatalarin aciklamalarindan cok kodlarini alsaydiniz.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |