![]() |
|
Pıoneer DEH-2300 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hm tamam o zaman :) peki subwoofer ayarı var mı kısma açma gibi.
|
||||
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
||||
![]() |
||||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
olmamı 280 lira para verecen o olmayacak :) 3 parça subwoofer ayarı var sub1 sub2 ve bass ayarları grafik ayarları ve daha birçok hz ayarları var pişman asla olmayacaksın bunu bil |
||||
![]() |
||||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|||
pişman olmam ya :) peki 2300 hiç mi olmaz
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|||
olmaz tad vermez eko ayarları az sesi süsmez al kurtul dediğimi |
||||
![]() |
||||
|||
hm peki tamam o zaman sistem bu nasıl önerir misiniz ?
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|||
bak sana bendekini tavsiye edeyim gram hata alır isen bana yolla komple parasını sana vereyim söz veriyorum
4 adet 94s serisi pioneerin almanı tavsiye ederim 600watt lık.
bir adet pioneer 6350sd pioneer teyp
kicker cvr bagajına sıgarsa 38lik kicker es de alabilirsin benimki 206 hb oldugu ıcın proje hatasından sıgdıramadım o yüzden 30luk cvr aldım ama kicker esten iyi rms 400
birde en önemlisi hem fiyatı güzel olacak hemde 5 kanallı olacak tabiki buda skytech 1510 5 kanal anfi ben kullanıyorum arkadasım kullanıyor süper. ve diğer seçenek biraz daha pahalı xetec miydi neydi öyle birşey bunları yap eger hata görürsen sistemde yolla 2. setimi de dizip başkasına hediye edeyim
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|||
tabi 94s ler için güzel bir pandizot yaptırmayı unutma fiberden yoksa birşey anlamazsın temiz olmaz
|
||||
![]() |
||||
|||
hakılısında ben 2 tane mid bağlamak istemiyorum hem o kadar bütçe yok :) mono anfi + sub + belki 1 takım pıoneer mid o kadar.
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|||
o zaman mutlaka teybini bu 6350sd yada 6050 almanı tavsiye ederim 2 side süper gerisi size kalmış :)
|
||||
![]() |
||||
|||
hm peki saolun :) DD yi hiç duydunuz mu nasıldır ?
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|||
duydum da yaygın da değil fazla jbl kicker dururken onları bizim insanımız almaz :=) |
||||
![]() |
||||
|||
bende iyi diye duydum kickerla arasnda 90 tl fark var :) gücü daha fazla ama denemedik tabi bütçeye daha uygun olduğu için onu seçtim.
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
6050 7250 bunlar pioneerın kaliteli teypleri dostum ama 6050ub nin sıfırı yok ıkıncı el temız bısey bulabılırsen hıc kacırma ama ıkıncı elı bıle 350-400 tl arası daha ucuzuda var tabı ama ıs gormez duses denk getırebılırsen ne ala :) mıd takımı alma oval kolonların verdıgını veremıyor bana kalırsa arkadasın onerdıgı 94s fena degıl ama bana kalırsa 6993s daha ıyı geldı tabı kulaktan kulaga degısebılıyor sesın guzellıgı :) bass konusuna gelırsek sert ve tok bır ses olsun ıstıyorsan kicker es 38cm den baska bıseye bakma ama bası yaysın bummmmmm dıye uzatsın ıstıyorsan jbl alabılırsın amfı konusunda jbl 75.4 ile 2 çift 6993s ve 38cm kicker es bagladım 2çift kolonu besledım teypde oyle cok ozellıklı bısey degıldı pioneerın usbsız modellerındendı ama ses harıkaydı dukkanların camlarını tutarlardı gectıgımde :) teyp konusunda fazla takılma geneli 4*50watt cıkıs gucune sahıpdir ve 2350 - 2300 da senı tatmın eder ana unite önemli tabiki ama amfinin gucu olmadıktan sonra teyp ıstedıgı kadar guclu olsun :) o yuzden 2350 alabılırsın ama maddıyat durumu o kadar onemlı degılse 6050 7250 alabılırsın :) 4250de olabılır
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|||
6350 al derım.bende bunu dusunuyorum.
|
||||
![]() |
||||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|||
Bende bu teyp 2x pionner tiz - 2 x jbl mid bas, pioneer kabin bas, sierra 1200w anfi, 2 adet harvard 85 tip kolon var. Anfim dandik olduğu için sesi istediğim gibi alamıyorum ama bazı arkadaşlarım çok iyi ses olduğunu söylüyor. Bana göre anfi biraz bası fazla çıkartıyor dırıldama yapıyor ama anfiden kaynaklanıyo bence anfi çok önemli sıradan markalar tercih edilmemeli, evimde denon ses sistemi ve avr reciever var kulaklarım kaliteli sesi çok iyi ayırt edebiliyor aracımda da aynı kaliteyi arıyorum ama fazla masraf yapmak istemiyorum. Yani tatminkar ses isteyenler için ideal ama ultra yüksek performans bekleme derim .
|
||||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
|||
anfi + teyp + subwoofer için 700 tl gibi bi bütçem var.
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
teyp : 200 tl amfi : 350 tl kolonlar : 150 tl woffer ve kabin : 180 tl 880 cıvarı bısey cıkıyor bunlar cıkabılırde düşebilirde bunlar sıfır fıyatları eger ıkıncı el temız bulurum dıyorsan fıyat ıyıce duser mesela amfıde 100 tl veya daha fazla duser :) Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 18 Kasım 2011 Saat 23:21 |
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
<< Barış Yavaş >>
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |