![]() |
|
tekerlerden gelen kütütrtü sesleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase o kadar kolay eğilecek bükülecek birşey değildir.Öyle bir kaldırıma vurmayla bozulsaydı,eğrilseydi herkesin arabasının şasesi eğri olurdu.
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
çokta yavaş vurmadım lastik yarıldı salıncak yamulmuştu :(
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Salıncak yamulmuşsa, salıncak darbeyi emmiştir arka tarafına kolay kolay birşey olmaz kafaya takma.
![]() |
|
![]() |
|
Bu arada araçta kafa sallama oluyormu yada bir tarafa aşırı bir çekiş.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benımde aracımda aynı sorun varmış ben aksdan geldıgını dusunmustum ama sattıktan sonra ogrendım kı sase yamulmus ve o ses o yuzden gelıyormus dedıgın gıbı butun parcaları degıstırmıs rot başları z rotları aks falan fılan ama ses kesılmemıs dıreksıyonu cevırıp manevra yaparken kutur kutur ses hala gelıyormus ben aracı bastıgımdan dolayı ses yoktu tekrar yukseltınce gelmeye baslamıstı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta da benzer bi sorun vardı.Ustama götürdüm aracı başka bi sorun için götürdüm.Lifte kaldırmak için yanaşırken bana senin alt tablanın değişmesi lazım dedi.Sesten anlamış.Lifte kaldırınca gösterdi.O arızada aradan çıkmış oldu.Direksiyonu tam sağ ve tam sol yaptığımda tak tuk ses geliyodu.Tablayı değiştirdikten sonra ses mes kalmadı.Haa bide aks başındaki arızadan kaynaklı da aynı ses çıkar dedi usta.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Benzer sorun benim araçta başmıştı tam sağ veya tam sola çevirince tak tak gibi bir takım sesler başladı. life kaldırdık hiç bir sorun yok dedi usta araçla gezdık sorun yok dedi fakat çok ısrar edince sol tekeri soktuk ve salıncakgın tekere baglanan mili tamamen bozulmuştu. şu an düzeldi.. o parçaya baktırın ... |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
halowman ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2011 Konum: ????? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Bendede ses vardı tekerlek bilyasını değiştirdi usta yağgibi hiç tık yok...Arabayı askıya alıp tekeri çevirince uğulduyosa bilyadır |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |