![]() |
|
Bu jantlar 206 'ya takılır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben sana 750 liraya satayım 16 inc rc jant :) |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
16' rc jantı yokki dostum,replika olmasın, o fiyata ben orjinalini buldum :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-206-rc-jant-ve-lastik-takimi-64321527/detay/ |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
||
Olmaz sürtme yapar zira et değerleri tutmuyor. Ben de yeni fiesta jantı düşünmüştüm ama çamurlukları açtırmam gerektiği için vazgeçtim.
|
|||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İYİYMİŞ :) |
|||
![]() |
|||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
Jantları almaktan vazgeçtim.
![]() ![]() Şimdi Ankara'dan jant tekliflerinizi bekliyorum,bütçem max.800 lira.
![]() |
|||
Açılın ben tercümanım!
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |