![]() |
|
Satılık Kuş DoĞan L |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ya ben bu İstanbul lu kardeşlerimi anlayamaz oldum artık. Ben redline kardeşimizin yazdıklarını okuyunca ne demek istediğini anında anladım ama nedense İstanbul lu arkadaşlarımızın denizdeki nemden dolayı gözleri falan buğulanıyor ve yanlış okuyorlar gibime geliyor artık. Birçok konuda şahit oldum ben bu yazılanı anlayamama durumuna... ![]() ![]() ![]() Yiter artık diyorum... ![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
redline bence cok doğru yazmıssın.forumdan olmayanlara 7700 albayın dedıgı gıbı fıx fıyat.fakat bence pazarlıksız kımse bırsey almıyor okan bılıyorsun.7 lıralık tsortu bıle 5 e koparmaya calısan bır mılletız.tam ıstedıgın fıyatı almak ıstıyorsan fazla soyleyeceksın.7,900 desen ve forumdan olanlara 7,500 desen anlarızki bıze 400 ındırıyor, normal alıcılara 200 ındırecek dıye:))
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
bu arada arabanında masallahı var gercekten.ıns en kısa surede satarsın okan.ama bence ılandaki o yazı yerıne bırkac ozellıgı yazsan daha ıyı sonuclar alabılırdın gıbıme geldı.sahsı dusuncem tabı.
|
||
![]() |
||
Asi Kaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1997 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asi Kaptan
|
Satıldımı Acaba?
|
||
Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |