![]() |
|
Lpg'de stop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bak mesela lpg yüzünden harcadığın parayla ne kadar benzin alabilrdin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
üçyüzaltı eyw destegın ıcın kardsm ama emın ol dedıgın dogru suna harcadıgım parayla benzın alsam 2 ay gezerdım .:) hayr sorun lpgde duzeldı sımdı benzınde.. rolantıde vuruntulu calısıo araba gaz verdıkten sonra rolantı kendını toparlayamıo 300 400e ını tekrar 900e cıkıo bazen cıkamıo yıgılıo kalıo stop edıo lpgcıye bı gun bıraktım ondan sonra bole oldu :SSSSSSS
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bence lpgci aracın ayarlarıyla oynamıştır , nasıl söyleyim benzin ayarlarını değiştirise lpg rolanti düzelebilir. Ama araç ecusu bağlanamaz bir şekil aracın ayarları ile oynamış yada bir parçayı lpgye göre değiştirmiş mesala lpg bujisi lpg iyi perfonmans verirken benzinde vermiyormuş.Bunları daha önce yaşadım için biliyorum kardeşim
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 19 Kasım 2011 Saat 09:40 |
|
![]() |
|
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
ARKADASLAR SORUN HALA DEVAM EDIYOR 2 GUN ONCE LPG FILTRE BAKIMI YAPTIDIM LPG ECU YA AYARDA CEKTILER. SABAH ISE GELIRKEN 7 KERE STOP ETTI. YUKSEK DEVIRDE 90 ILE FALAN GIDERKEN BOSA ATINCA DEVIR IBRESI 9UN ASAGISANA INIYOR STYOP EDIYOR HER SEFERINDE NE YAPACAGIMI SASIRDIM. BENZINDE HIC SORUN YOK AMA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
Konuyu hortlatayım :))
Arkadaşlar fransız araçlarda lpg bıraz sıkıntılı bunu ogrenmıs oldum ben bu konuyu actgıım tarıhlerde cok ugrastım en son yazdıgım tarıhten sonrada baya ugrastım aldesayla mahkemelık oluyorduk telefonda kavgalar edıldı falan fılan bır suru ıs. bı tanıdıgım baktı kısadevre var bu aracta cok buyuk operasyon lazım dedı serefsızler takarken gelısı guzel takmıslar sonra nerde hata yapıldı bulunamadı. en son bende pazara cıkardım oyle arabayı 20 yaslarında bı gence sattım sorunlarını da soyledım kabul ettı garıbım aldı aracı gıttı. sımdı citroen c4'um var sıyah 2006 model 1.6 dızel cok memnunum cok sukur hıc sorunu yok ve bır daha lpg lı aracmı Aman abı bana uzak allaha yakın :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |