|
306 Griffe Darbe Sensörü.. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ahhhh okanım ahhhhhhh.... ihtimalleri değerlendirip.yardımcı olmaya çalışıyoruz.. daha önce buna benzer bir kaç olay yaşayıp.. deneyimlerim çerçevesinde öneri sunuyorum ..bir faydasını görmese idim böyle bir öneri sunmazdım .... belkide o ufak darbe esnasında bilmediğimiz bir şey oldu .. Düzenleyen by_ersin - 28 Ekim 2011 Saat 13:53 |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam sustum :(
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Serdar
1. Vites 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kontak acik, kontak lambalari canli yaniyorsa, yani akünün saglamligindan eminseniz, kutup baslarida yerinde siki siki duruyorsa ve marsa bastiginizda sadece tik sesi gelip kontak lambalari sönüyor veya kisiliyorsa, sorun mars motorunda olma ihtimali cok yüksek, sanayi dilinde tassak olarak gecen mars motoru uzerindeki kucuk bir parcanin arizasi sonucundada bunlar yasanabiliyor ama darbe sonucu dediginiz icin bu sadece bir fikir olarak kaliyor cunku darbe sonucu mars motorunda sorun olacagini sanmiyorum. Belki bir ihtimal mars motorunun bozulma zamaniyla o kucuk darbe ayni zamana denk gelmis olabilir. Saygilar. Edit; mars motoruna bir sopa veya bir cekic yardimi ile tikilayip yani hafifce vurup bir daha marsa masmayi denermisiniz?Düzenleyen cadillak - 28 Ekim 2011 Saat 13:59 |
|
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+1
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yukarda bahsettiğiniz sorunu aynısı hocam..fakat işte darbe sonucu araç bu hale gelmiş..hocam darbe öncesi araçta ilk marşta 6100 km vede servis ışığı yanmaktaydı.. darbe sonra servis işareti yine yanmakta fakat km olarak -0 göstermekte..ayrıca kısa km sayacının yanında yine servis anahtar işareti bulunmakta...ersin hocamın dediği gibi sanki resetytlenmesi lazım ama akü başlıkların sökmekle bir sonuç alamadım..yada sanki direksiyon altındaki sigortalardan birkaçını yerini değiştirip tekrar marşa basıp kendini resetleme gibi bir duerum olabilir mi..? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muharrem ...bence daha kurcalama...demekki darbe esnasında bilmediğimiz bir şey oldu ..bence acilen bir ustaya göster...muhakkak bilmediğimiz bir şey oluşmuş ..sonucu merak etmeye başladım .. şu profiline konum kısmına istanbulun neresinden olduğunu yazıp ve iletişim numarasını yazarmısın .. arkadaşlar daha hızlı yardımcı olabilirler.. ayrıca seni arayacağım ..
|
|
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet hocam daha fazla uğraşmadım zaten tamirci bir abimiz baktı tam darbeli yerde sis lambasının arkasında tesisat soketi gibi bişey varmış o çıkmış.. fakat servis ışığı sönmedi.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |