Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:54 |
abi konu kapansın bence sonu iyi değil bunun , tartışma çıkmasın abi ;)
|
 |
34sea45
1. Vites
14 - Ocak - 1984
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:00 |
kurunun yanında yaşta yanar
|
 |
hasansinayan
2. Vites
01 - Ocak - 1980
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:07 |
HuseyinTurk Yazdı:
hasansinayan Yazdı:
Sen anlamak istemiyorsun galiba seninle sabaha kadar tartisirim bu konuyu ama sende idrak guclugu var.kim sana kurdu bi tarafa at sat yak yik diyor yazdikalrimi iyice oku ondan sonra tartisalim sorun degil. Ben sana halkin icinde teroeist var diyorum sen bombami atalim diyorsun. Cozum yolunu bombayla yakmayla yikmayla eslestiren sensin.Benim elimden cikmayan kelimeleri dusunceleri soylemisim gibi gostermeye calisiyorsun.terorist halkin icinde dememden bircok sey uretebiliyorsun ama cozum yolu uretemiyorsun ondan sonra bilmem kim senin dediklerini serefsizlik olarak degerlendirdi.ne demisim arkadasim ? |
Arkadaşım ben sana öyle diyosun böyle diyosun demedim senin yazdıklarına cevap olarak bir şey yazmadım kaç gündür forumumuzdada dışardada gereksiz konuşmalar yapılmakta onlara binayen yazdım. Yazımda ismin geçiyormu? yok yazdığın herhangi bir şeye doğrudan cevap varmı? yok idrak güçlüğünün kimde olduğunu birdaha düşün istersen! | Cevabi sana yazmamistim karisiklik oldu galiba hata benim alinti yaparak cevap vermem lazimdi cepten yazdigim icin senden sonra gidince mesaj iyle algilandi ama mesaj sana degil kardes.
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi A Rh(+)
|
 |
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:08 |
insanlar dolu tartışmayın herkez kendince haklı işte
Düzenleyen OkaN - 25 Ekim 2011 Saat 23:10
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:19 |
hasansinayan Yazdı:
HuseyinTurk Yazdı:
hasansinayan Yazdı:
Sen anlamak istemiyorsun galiba seninle sabaha kadar tartisirim bu konuyu ama sende idrak guclugu var.kim sana kurdu bi tarafa at sat yak yik diyor yazdikalrimi iyice oku ondan sonra tartisalim sorun degil. Ben sana halkin icinde teroeist var diyorum sen bombami atalim diyorsun. Cozum yolunu bombayla yakmayla yikmayla eslestiren sensin.Benim elimden cikmayan kelimeleri dusunceleri soylemisim gibi gostermeye calisiyorsun.terorist halkin icinde dememden bircok sey uretebiliyorsun ama cozum yolu uretemiyorsun ondan sonra bilmem kim senin dediklerini serefsizlik olarak degerlendirdi.ne demisim arkadasim ? |
Arkadaşım ben sana öyle diyosun böyle diyosun demedim senin yazdıklarına cevap olarak bir şey yazmadım kaç gündür forumumuzdada dışardada gereksiz konuşmalar yapılmakta onlara binayen yazdım. Yazımda ismin geçiyormu? yok yazdığın herhangi bir şeye doğrudan cevap varmı? yok idrak güçlüğünün kimde olduğunu birdaha düşün istersen! |
Cevabi sana yazmamistim karisiklik oldu galiba hata benim alinti yaparak cevap vermem lazimdi cepten yazdigim icin senden sonra gidince mesaj iyle algilandi ama mesaj sana degil kardes. |
Benden sonra gelmesinden ziyade sabaha kadar tartışmak kısmı iki yazıdada geçtiğinden cevap gibi geldi bana ama neyse önemli değil
|
 |
gokayy
1. Vites
23 - Haziran - 1994
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:20 |
Van halkinin bdp yandasi olmayan %6 lik kisimin Allah yardimcisi olsun.
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:52 |
HuseyinTurk Yazdı:
burda kimsenin düşüncesini sabaha kadar tartışsak değişeceğini sanmıyorum ama şu ayrım yapılmalıdır terör ayrı kürt halkı ayrı.26 şehidimizin 14ü kürt çocuğu bunları unutmamak gerek | Çok Haklısın Kardeşim...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:54 |
AlbaYDemircaN Yazdı:
HuseyinTurk Yazdı:
burda kimsenin düşüncesini sabaha kadar tartışsak değişeceğini sanmıyorum ama şu ayrım yapılmalıdır terör ayrı kürt halkı ayrı.26 şehidimizin 14ü kürt çocuğu bunları unutmamak gerek | Çok Haklısın Kardeşim...
|
72amp mutlu takılıyoruz abi haklı olcaz tabi 
|
 |
hakann83
1. Vites
01 - Ağustos - 1983
|
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 01:43 |
emrahım bence kapa konuuyu bence gereksiz tartışmalar çıkarr
|
 |
oğuzhan86
2. Vites
05 - Ekim - 1986
|
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 02:49 |
arkadaşlar bunlar amerikanın ve israilin oyunu zamanında hitlerin eline sağlık ama demekki hala kansızlar var ve cahil insanların aklını çeliyolar lütfen oyuna gelmiyelim
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 07:19 |
gokayy Yazdı:
<span ="Apple-style-span" style="color: rgb68, 68, 68; font-family: Arial, 'Helvetica Neue', sans-serif; font-size: 15px; line-height: 19px; ">Van halkinin bdp yandasi olmayan %6 lik kisimin Allah yardimcisi olsun.</span> | cok haklisin abi katiliyorum
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 08:06 |
Herkes kendine göre haklı,herkesin düşüncesi serbest. Bir tarafta evet o halk soğukta üşüyor,yardım ediyoruz,göçükten ufacık,günahsız bebekler çıkıyor ve içimiz acıyor. Ama diğer tarafta bizim askerimize kurşun atılıyor,oradaki birçok insanda buna göz yumuyor,bunlarıda bilmek insana koyuyor. Bu sebeple daha fazla tartışma sadece ortamı gerer, bence insani olarak,atalarımızdan,din büyüklerimizden,imanımızdan gelen terbiye ve insanlık ile yardımımızı onlardan esirgemezken,bazı şeyleride unutmamak gerek. Yarın orada herşey normale döndüğünde halk hala gidip o itleri,şerefsizleri savunursa o zaman işte bir Allah'ın kuluda oraya dönüp bakmaz. İnsanların bilinçlenmesi lazım,burada tartışarak değil,orada insanların devleti,ülkeyi,bu milleti görmesi lazım, asıl kardeşlerinin kim olduğunu,zor zamanlarında onların yanında kim olduğunu ve olacağını artık anlamaları lazım !!
|
 |
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici
|
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 08:19 |
Sanirim bazi arkadaslarimiz demokrasinin de onune gecip birseyler yapmaya calisiyorlar. Konu hakkinda tartismak isteyenler ozelden devam edebilirler. Benimle de ozelden tartisabilirsiniz.
|
 |