![]() |
|
307 Tavan folyosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ustam yaptırırsan mutlaka haber wer....
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bir komşum geçenlerde sıfır nissan qashqai almış beyaz. sabah işe giderken baktım aracın tavanı simsiyah. ulan dedim adama bak alır almaz film çektirmiş cam tavan gibi göstermeye çalışmış. Daha sonra öğrendimki orjinal siyah cam tavanmış
![]() inşaata temelden başlanır bende alttan yukarı gidicem, tavan en son (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() Ben 7O Liraya Yaptırdım... 1 Yıldan Beridir Kullanıyorum... Çok Şükür En Ufak Bir Hata Çatlak Söz Konusu Olmadı... Folyonun Markasıda ORACAL Detaylı Araştırmanı Tavsiye Ederim.
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
albayım nasılsın
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |