|
Aracımı Modifiye Etmeye Başlamak İstiyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hmm beyaz da böyle duruyorsa olur sizin tavsiye edebileceğiniz site var mı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sitelerden ziyade oto aksesuarcılardan fiyat alsanız daha uygun bulursunuz.İstanbulda olsanız aksarayda bi ton aksesuarcı var ama ısparta için bir bilgim yok.
|
||
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arada çıkma ledli angel ve ledli stop far satan varsa talibim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sahibinden.com dan bakabilirsin çıkmasını bulabilirsin ama tavsiye etmem.Sıfırı taş çatlasın 300 liradır.Led halkanın biri yanmasa değiştirmen masraflı olur.Sıfır al bi kere al.Stoplarıda boyat siyaha oda en fazla 30 tl tutar.Ben senin yerinde olsam çitaları ve tamponları gövde rengine boyatırdım ama önce
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mavi Yananı Yok Malesef...
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çıtaları krom çıta yapabiliyor muyuz acaba? Öyle bir modifikasyon var mı Puglarda?
|
||
frtkck
1. Vites 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çıtalar,stop çerçevesi,ayna kapakları,bagaj çıtası tümünün krom nikelajlıları var arka kısımları 3m bantlıdır kolay uygulanabilir fakat zor sökülür (tecrübe ile sabittir) ben yetkili serviste taktırdtım fiyat olarakda dışarıya göre uçuk değil idi şu anda toplam maliyetini hatırlayamıyorum fakat.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |