![]() |
|
CHA: 26 şehit, 18 yaralı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet bekliyorum nedir fikrin, bu şerefsizlerin il binalarını yakalım ve yıkalım
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Yapılacak baska bır sey var mı kanka |
|||
![]() |
|||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
bu sabah zaten kötü başlamıştı benim için şimdi daha da kötü bir haber aldım
![]() |
|||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar burada şehit olan kardeşlerimiz herşeyden öte bizim abimiz,kardeşimiz,kanımız canımız.
İnanın şuanda neler hissediyorum tahmin bile edemezsiniz.Her gün ölüyoruz,bugün bu rakam fazla diye belki bukadar öfkelendik fakat hergün kalleşçe ölen sivillerimiz ve şehitlerimiz için isyanımız vardı. Kimse hayatının baharında karatoprağa girmek için oraya gitmedi.Rütbelerin en yükseği şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimiz analarından,babalarından,çoluğundan çocuğundan ,yarinden ayrıldı bugün. Bu belki son olmayacak!Ama kardeşlerim bu savaşı biz başlatmadık ve biz kaybetmeyeceğiz. Biz en zor zamanlarda yeniden dirildik,öldü sandılar ayağa kalktık,anamızla bacımızla dedemizle ninemizle savaş kazandık.Biz esarette yaşayamayan hür Türkleriz çapulcularmı bize diz çöktürecek... Bizki aman dileyene el uzatmışız,vatanımıza yan gözle bakanın yuvasını yıkmışız,bunlarmı bize dert verecek,gülerim. Benim derdim yiğitlerim kalleşçe şehit edilmesin,pusuda,toprak altındaki hayin mayından ölmesin. Eyy kendine Pkk diyen kalleşler çıkın mağaranızdan karşımıza geçin,ben silahsız da olsam sen keleşinle beni öldüremezsin...Çünkü bende sende olmayan bir şey var ey cahil...Ben bu vatanın evladıyım seninse kimin evladı olduğun meçhul köpek...Sen bana kurşun sık işlemez ben ölürüm ama arkamdaki kardeşim senin ciğerini eliyle alır. Bizden uzakdur kalleş,yoksa senin ruhunu uykunda alırız.Senmi bizi yıldıracaksın,biz yedi cihanda onyedi milleti karşımıza aldıkda diz çöktürdük sen kimsin kalleş köpek... Vatanımın evladı şehit kardeşlerime Yüce Rabbimden rahmet dilerim,Allah sizden razı olsun...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
valla bilmiyorum ama devletin başındakiler kendi dertlerinin peşine düşmekten halkı sömürmekten bu pkk lı şerefsizlere vakit ayıramıyorlar,
halkın kendi sorununu kendi çözme vakti geldi. artık ayaklanmak gerekiyor
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Allahım yaralı kardeşlerimize acill şifalar ver...
|
|||
![]() |
|||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ayaklanmayla anarşist grupların istediğini yapmış oluruz . Bence büyük çapta bi eylem yapılması lazım .
|
|||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaslar dıyorum kı
Pazar gunu hem sabah namazında beraber olalım hem kendımız ıcın hemde sehıtlerımız ve ulkemız adına dualar edelım. devamında kahvaltı yapıp enerjı toplayalım ve saat 12:00 de Edırnekapıda Sehıtlıkte toplanalım dua edelım. Ve bu toplanmaya olabıldıgınce arac cagıralım...
Devamında bayraklarla kopruyu gecerız ıstedıgınız bır yerde tekrar toplanabılır sesımızı cıkarabılırız...
Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım... Düzenleyen CeCoLi - 19 Ekim 2011 Saat 10:36 |
|||
![]() |
|||
||
Zaten ayaklanma denılmesındekı amacta "artık hareketlenme zamanı geldı".
Toplanıp eylem yapılması gereklı manasında...
|
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
yapanlara da yaptıranlara da bu işe göz yumanlara da allah şehit ailelerinin acısının aynısını versin işallah...
|
|||
![]() |
|||
||
Abi tanıdığımız her grupla,her toplulukla irtibata geçerek bu işi yapabiliriz.. |
|||
![]() |
|||
||
Malesef 2 askerimiz daha şehit oldu. Sayı 26'ya çıktı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Cem başkan listeyi aç ben varım...
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaslar bakın herkes cok acil olmadığı sürece işini gücünü bırakacak ve bu organizasyona katılacak. Aracıyla gelemeyenler olursa toplu taşıma ile gelip bizim araçlarımıza binerler... Ama ben herkesi istiyorum. Ülkemiz için birleşip "TEK YÜREK" olalım...
|
|||
![]() |
|||
||
Herkez getırebıldgıı kadar kısı ve arac getırsın arkadaslar ..
Edırne kapı sehıtlıgını dusunuyoruz ve ardındna bayraklarımızla bogazkoprusu gecısını yapmayı planlıyoruz . bır pazar gunumuzu buna ayıracagız . herkez ımkaanlar dogrultusunda kendı araclarıyla gelmelerını ıstıyoruz o sekılde dusunuyoruz |
|||
![]() |
|||
||
26 sehıt
22 yaralı |
|||
![]() |
|||
kapetan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
||
BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP HAİNLİK YAPAN,BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNUDA YER.
BU İTLERE VERİLECEK TAVİZ YOK ARTIK.DEMOKRASİ MEMOKRASİ DİYORUZ,HABİRE ŞEHİT VERİYORUZ.BUNLARA ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMAK LAZIM. BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLER,PEYGAMBER EFENDİMİZİN YANINA KOMŞU OLMALARINI NİYAZ EDERİM. |
|||
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|||
![]() |
|||
||
Cem ben 2 araba daha getireceğim,pgt ailesinden bütün kardeşlerimizi bu toplanmaya çağırıyorum...
|
|||
![]() |
|||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
26 ŞEHİT 22 YARALI !!! UYAN EYY TÜRK MİLLETİ ARTIK KAPIMIZIN ÖNÜNDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLEMEMİZİN ZAMANI ÇOKTAN GELDİ DE GEÇİYOR...ARTIK SOMALİ MOMALİ BIRAKIP BU PİSLİKLERİ BİRAN ÖNCE TEMİZLEMELİYİZ ÇÜNKÜ ÇOK KOKMAYA BAŞLADI...!
|
|||
![]() |
|||
||
Konu bugun tarafımdan acılacaktır. Bırsey eklemek ısteyen varsa fıkırlere acıgım
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |