![]() |
|
Bir Kaza Haberide Benden...!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok teşekkür ederim..
Armutmu ayvamı bi karar ver
![]() |
||
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Tek kalıme ıle """haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""" dıyorum yanı... Ya hu bu musıbet nedır arkadaslar Allah askına??? Boyle bırsey olamaz yanı... Ardı ardına kaza haberlerı.
Bu nasıl bır ıstır anlayamadım. Neysekı butun kazalar ufak caplı turden. Aman Allah muahafaza dıyorum cok cok dıkkatlı olun arkadaslar. Allah rızası ıcın bol bol sadaka verın. Ihtıyac sahıplerıne yemek yedırın gıysı alın her turlu ıhtıyacı olanların ıhtıyaclarını karsılayın... Benım aklım almadı gıttı bu ıslerı
![]() Kursat kardesım Allah tekrarından saklasın ne dıyelım... Düzenleyen CeCoLi - 18 Ekim 2011 Saat 01:06 |
||
![]() |
||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Valla mesafe uzaktı ayıramadım armutmu ayvamı burdada ayıramamışım uykum geldi herhal
![]() |
||
![]() |
||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Nedir ne değildir bilmiyorumda kaza acayip çok, sadakayı iyi aklıma getirdiniz .
|
||
![]() |
||
|
Burdan kuruculara yetkililere sesleniyorum bi hoca tutun okusun üflesin şu forumu nazarlardayız bu nedir böyle ya.
Çok geçmiş olsun kardeş sanada Allah beterinden korusun
|
||
![]() |
||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
Abi Sağol Allah Razı Olsun Dediklerini Yapıyorum Elimden Geldikçe Abi Söylenmez Ama...Forumdakileri Görüp Allah Korusun Dedin İnşallah Başka Kimsenin Başına Gelmez Dedim Ertesi Gün Böyle Oldu Bunada Şükür..
|
||
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
O adam tırda vursa daha zorlar son nefesine kadar armuta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Herhalde Ankara Buluşmasında Çok Dikkat Çekti Araçlarımız Ki Nazar Değdi Tek Tek Gidiyoruz Allah Başka Kimseye Göstermesin İnşallah...
|
||
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
Hahaha Anlattığına Göre Bu Kadar Neşeli Ve Ateşli Tahmin Edebiliyorum Öyle Amcaları..
![]() |
||
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
Evet Bunada Şükür..Dediğin Gibi Abi Hatasız Araç Değişeni Oldu Durduk Yere En Kötü 1000 Tl Değer Düştü Neyse Bize Bişey Olmadı Ya Bunada Şükür Kaderimizde Varmış..
|
||
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
Eğer kameraya çekseydim o anı yarılırdınız burda
||
![]() |
||
|
Yurdumun ınsanı ıste ne yapsın... Egıtım şart (Cem Yılmaz)
![]() |
||
![]() |
||
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şimdi bu kırmızıda geçen vatandaşa dava açsak, hem zaman kaybımız hem de arabanın düşen değeri için en az 10.000 TL istesek ne olur??? tutanakta kırmızıda geçtiğini kabul etmiş mi?
|
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun kardeşim.
Ankara da malesef bir sorun var ama anlamadım gitti. Kazalardan kurtulamıyoruz bir türlü. Ama Allah ıma şükürler olsunki hepimizin sağlığı herşeye rağmen yerinde. Düzenleyen ErhaN - 18 Ekim 2011 Saat 07:27 |
||
![]() |
||
|
Büyük geçmiş olsun kardeş,siteyi açar açmaz en üstte bu konuyu görünce inan gözlerim açıldı,bu nedir böyle anlamadım. Rabbim daha beterlerinden saklasın,üzerimizdeçok göz var anlaşılan..Gerçekten insan sıra bende mi diyor artık..
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
|
||
![]() |
||
|
Vay Anasını Be Ya... Ne Hafta Geçirdik;
Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun... Allah Beterinden Korusun.
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun Allah korumuş.Çok tehlikeli bir kazayı hafif atlatmışsın.Mevlam büyüğünden korusun.
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun dostum Allah beterinden saklasın hakkaten sitede bir uğursuzluktur gidiyor.Albayım bizim foruma bir kurşun döksen ya
![]() |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
geçmiş olsun kardeşim...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |