Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir Kaza Haberide Benden...!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bir Kaza Haberide Benden...!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KrsTNcK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Ekim - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KrsTNcK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:56
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

büyük geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim..
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Kavşak dedinizde bugün arabayı vurduktan sonra acayip güldüm niyemi , bir tane r 12 eskimi eski bi araç içinde bir ihtiyar armut  yiyerek gidiyor , yeşil yandı ben çıktım yanlız adam baktım durmayacak ben yavaşladım adam bana bakarak bir armut  yiyişi vardı SırıtmaSırıtma arabada koptuk tek dişi ile bir armut  yiyo vatandaş umrunda deil tır gelse gececek tek bi derdi var o tek dişle ayvayı koparmak SırıtmaStar

Armutmu ayvamı bi karar ver Embarrassed  Ayrıca öylelerinin hakkından tır gelir alacak altına götürecek gittiği yere onu gören bi daha yapıyomu bakalım :))
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:06
Tek kalıme ıle """haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""" dıyorum yanı... Ya hu bu musıbet nedır arkadaslar Allah askına??? Boyle bırsey olamaz yanı... Ardı ardına kaza haberlerı.

Bu nasıl bır ıstır anlayamadım. Neysekı butun kazalar ufak caplı turden. Aman Allah muahafaza dıyorum cok cok dıkkatlı olun arkadaslar. Allah rızası ıcın bol bol sadaka verın. Ihtıyac sahıplerıne yemek yedırın gıysı alın her turlu ıhtıyacı olanların ıhtıyaclarını karsılayın... Benım aklım almadı gıttı bu ıslerı Ouch

Kursat kardesım Allah tekrarından saklasın ne dıyelım...

Düzenleyen CeCoLi - 18 Ekim 2011 Saat 01:06
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:06
Valla mesafe uzaktı ayıramadım armutmu ayvamı burdada ayıramamışım uykum geldi herhal  Sırıtma 
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:09
Nedir ne değildir bilmiyorumda kaza acayip çok, sadakayı iyi aklıma getirdiniz .
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:11
Burdan kuruculara yetkililere sesleniyorum bi hoca tutun okusun üflesin şu forumu nazarlardayız bu nedir böyle ya.
Çok geçmiş olsun kardeş sanada Allah beterinden korusun
Yukarı Dön
KrsTNcK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KrsTNcK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:11
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Tek kalıme ıle """haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""" dıyorum yanı... Ya hu bu musıbet nedır arkadaslar Allah askına??? Boyle bırsey olamaz yanı... Ardı ardına kaza haberlerı.

Bu nasıl bır ıstır anlayamadım. Neysekı butun kazalar ufak caplı turden. Aman Allah muahafaza dıyorum cok cok dıkkatlı olun arkadaslar. Allah rızası ıcın bol bol sadaka verın. Ihtıyac sahıplerıne yemek yedırın gıysı alın her turlu ıhtıyacı olanların ıhtıyaclarını karsılayın... Benım aklım almadı gıttı bu ıslerı Ouch

Kursat kardesım Allah tekrarından saklasın ne dıyelım...

Abi Sağol Allah Razı Olsun Dediklerini Yapıyorum Elimden Geldikçe Abi Söylenmez Ama...Forumdakileri Görüp Allah Korusun Dedin İnşallah Başka Kimsenin Başına Gelmez Dedim Ertesi Gün Böyle Oldu Bunada Şükür..
AB(rh+)
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:11
O adam tırda vursa daha zorlar son nefesine kadar armuta Sırıtma o morel bozukluyla bilene ne güldüm bee herifin tipi bi gör bidaha görme SırıtmaSırıtmaSırıtmaEmbarrassedEmbarrassed
Yukarı Dön
KrsTNcK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KrsTNcK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:13
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Burdan kuruculara yetkililere sesleniyorum bi hoca tutun okusun üflesin şu forumu nazarlardayız bu nedir böyle ya.
Çok geçmiş olsun kardeş sanada Allah beterinden korusun

Herhalde Ankara Buluşmasında Çok Dikkat Çekti Araçlarımız Ki Nazar Değdi Tek Tek Gidiyoruz Allah Başka Kimseye Göstermesin İnşallah...
AB(rh+)
Yukarı Dön
KrsTNcK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KrsTNcK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:14

O adam tırda vursa daha zorlar son nefesine kadar armuta Sırıtma o morel bozukluyla bilene ne güldüm bee herifin tipi bi gör bidaha görme SırıtmaSırıtmaSırıtmaEmbarrassedEmbarrassed

Hahaha Anlattığına Göre Bu Kadar Neşeli Ve Ateşli Tahmin Edebiliyorum Öyle Amcaları..Embarrassed
AB(rh+)
Yukarı Dön
KrsTNcK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KrsTNcK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:16
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

allah beterinden saklasın böyle dangalaklar yüzünden aracın değeri düşüyor orjinali bozuluyor

Evet Bunada Şükür..Dediğin Gibi Abi Hatasız Araç Değişeni Oldu Durduk Yere En Kötü 1000 Tl Değer Düştü Neyse Bize Bişey Olmadı Ya Bunada Şükür Kaderimizde Varmış..
AB(rh+)
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:17
Eğer kameraya çekseydim o anı yarılırdınız burda SırıtmaSırıtma r 12 takur tukur gelio korna çalıon sanki suç sendeymiş gibi sana boş boş bakıo ve kırışmış suradı tek kalmış dişiyle bi yandan ayvaya zorluyo bi yandan vites attırıo direksiyon boşta SırıtmaSırıtmaEmbarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:30

Eğer kameraya çekseydim o anı yarılırdınız burda SırıtmaSırıtma r 12 takur tukur gelio korna çalıon sanki suç sendeymiş gibi sana boş boş bakıo ve kırışmış suradı tek kalmış dişiyle bi yandan ayvaya zorluyo bi yandan vites attırıo direksiyon boşta SırıtmaSırıtmaEmbarrassed

Yurdumun ınsanı ıste ne yapsın... Egıtım şart (Cem Yılmaz) Sırıtma
Yukarı Dön
avcifurkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı avcifurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 05:57
Şimdi bu kırmızıda geçen vatandaşa dava açsak, hem zaman kaybımız hem de arabanın düşen değeri için en az 10.000 TL istesek ne olur??? tutanakta kırmızıda geçtiğini kabul etmiş mi?
2007 407 2.0 HDI Executive OV
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 07:26
Geçmiş olsun kardeşim.

Ankara da malesef bir sorun var ama anlamadım gitti. Kazalardan kurtulamıyoruz bir türlü. Ama Allah ıma şükürler olsunki hepimizin sağlığı herşeye rağmen yerinde.

Düzenleyen ErhaN - 18 Ekim 2011 Saat 07:27
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 07:54
Büyük geçmiş olsun kardeş,siteyi açar açmaz en üstte bu konuyu görünce inan gözlerim açıldı,bu nedir böyle anlamadım. Rabbim daha beterlerinden saklasın,üzerimizdeçok göz var anlaşılan..Gerçekten insan sıra bende mi diyor artık..
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 08:07
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 08:45
Vay Anasını Be Ya... Ne Hafta Geçirdik;

Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun... Allah Beterinden Korusun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:03
Geçmiş olsun Allah korumuş.Çok tehlikeli bir kazayı hafif atlatmışsın.Mevlam büyüğünden korusun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:08
Geçmiş olsun dostum Allah beterinden saklasın hakkaten sitede bir uğursuzluktur gidiyor.Albayım bizim foruma bir kurşun döksen yaSırıtma
Yukarı Dön
DRIVER34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DRIVER34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:39
geçmiş olsun kardeşim... 
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 5054 44 durgun293
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 422 0 Ayhan1126
konu icon Tanısma son mesaja git 3 1 GökhaN
konu icon Peugeot 208(2015) motor yapılcak diyorlar son mesaja git 1624 1 GökhaN
konu icon 208 Led Stop son mesaja git 1687 1 GökhaN
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 1248 0 Pişman
konu icon 206 . 1.6. Benzinli araç rolenti motoru son mesaja git 1534 0 koray
konu icon bagaj ölcüsü hk son mesaja git 1454 0 cagiris
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 2453 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 3485 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 19227 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 3837 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 3331 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1878 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1229 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 9284 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 12 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 5016 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1320 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 10296 4 Murat0642
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 22
Onlinewolf 20
GökhaN 3
durgun293 3
engintunbel 2
konfor 1
HASAN BASRİ 1
faduygun 1
cagiris 1
koray 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English