![]() |
|
Kaza yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu yere basma işini bidahamı düşünsem napsam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Cana gelmedikten sonra gerisi üzücü bi hikaye sadece
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bak Ahmetım ıste boyle Phase 2 farlar. Bunlar eskı tıp camlı farlara benzer ve tek optıklıdır. Yanı uzun kısa beraber H4 ampul kullanır. Desen far camında olusturulur.
Bendekı farlar ıse polıkarbon seffaf camlı tıp Phase 3 tur uzun kısa ayrıdır ve her ıkısıde h7 dır...
Düzenleyen CeCoLi - 18 Ekim 2011 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Çok geçmiş olsun sanada kardeşim..Giden bununla gitsin Yeterki cana zeval gelmesin..
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar , tek olması lazım çünkü 2 tane taktı çok iyi ampül sıkıntı çekmen dedi gerçi normalde öyle yoğun siste beyaz oldu için etkisi kalmıyor olmadı Cem abinin dediği ampülü takarım
Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 00:32 |
|
![]() |
|
Çok geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
bende bısey ogrendım sımdı gıflerde tekmıkı cem abı
uzun kısa aynı farmı |
|
![]() |
|
Dogru yaa senın aracın grıffe ıdı. Senın aracında uzunlar kısalar tek ampuldedır yapısıda H4 tur...
Farlar phase 2 tıp...
Bana kalırsa farlarada aynısından alırsan cok memnun kalırsın... Farlar sıslerden cok daha ıyı aydınlatır. Sıslerın verımı dusuktur
|
|
![]() |
|
306 206 farketmıyor farların dısa bakanları kısa ıcte olanları uzundur
|
|
![]() |
|
cem abi bende istiyorum sis farı
![]() |
|
![]() |
|
İyide benim ampülleri takan adam bitane taktı her fara
![]() |
|
![]() |
|
Sağolasın kardeşim dün sana bugün bana
![]() |
|
![]() |
|
yok ıkısıde ayrıdır farlarıın uzun ayrı kısa ayrı
|
|
![]() |
|
Far ampüllerini daha yeni değiştirdim ama sislere kesinlikle dediğiniz ampülleden alacam . Kısalar derken uzunda kısada bir ampül değilmi ?
|
|
![]() |
|
cecolıye katılıyorum cunku aynısını kendısı ve bende kullanıyorum cok memnunum saol cem abı tısekkurler
|
|
![]() |
|
Arkadasım cok gecmıs olsun dıyorum. Cok sukur kı hafıf bır surtmeyle kurtarmıssın... Canına zara gelmedı ya bu cok onemlı.
Sana ufak bır tavsıyem var. Egerkı cok sıs ıcerısınde aracını kullanıyorsan sıste en ıyı gosterebılecek ampulu alıp takacaksın.
Ampulun adı "Osram All Season" dır. Senın farlar H7 ampul kullanır. Sıste ıyı gosterecek sekılde sarı renklı yanar. Bence kısalarına bu ampulden takmak ıle baslayabılırsın. Sıs alırsanda ampullerı H1 olacak onada takabılırsın...
![]() ![]() Farlarımda xenon oldugu ıcın bu ampulden hem uzunlarıma hemde sıslerıme taktım. Cok guzel oldu. Sonra Ahmet kardesımın hosuna gıdınce onunda sıslerıne taktık. Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
geçmiş olsun benim kader arkadaşımm :D
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok gecmıs olsun:((
|
|
![]() |
|
Sağolasın kardeşim ...
|
|
![]() |
|
baba noluyo bıze boyle yaw anlamadım ben kardesım sanada gecmıs olsun allah beterınden korusun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |