|
Dizelde enjektör temizliği katkı maddeleri? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çoğunun katkısı, denge bilekliğinin insana yaptığı kadar, yani yalan..
|
|||
A3
|
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Kullanıcaksan würt kullan .Diger katkıların çogunu denedim yakıta yağ katma benzin katma hiçbir etkisi yok yanıyo gidiyor.En son şimdi würt deniyorum.Depoda az bir yakıt varken bir şişe koydum.Aracı rolantide çalıştırdım 50 dakika kadar ara ara dip gaz yaptım kurum attığını görüyorsun.Üzerine yakıt aldım.Şimdi devam ediyor yakıt bittiğinde bakalım ne olacak.Ancak en güzeli uzun yola çıkarken depoya katacaksın ve aracı devirli kulanacaksın tertemiz oluyor diyorlar.Carbon cleande yaptırabilirsin daha pahalı işlem ondada benim yaptığımı yapıyorlar cihazı bağlıyorlar bir şişe katkı ve biraz mazotla arcı çalıştırıp arar dip gaz yapıyorlar.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Albayım en kısa zamanda alıp deneyeceğim. Şimdi anladığım kadarıyla bunu depoya döküp üzerine depoyu mu dolduruyoruz ? |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abimsin Parayı bulur bulmaz deneyeceğim |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Para Bize Çok Uzak Kardeşim... Hem Delikanlı Adamı Bozar...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Albayımdan vecizelerrr ....
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
fazlasında gözüm yok abi,enjektör temizlesin yeter yoksa sizinle içtiğim çayı,yediğimiz yemekleri,çıtlattığımız çekirdekleri saraylarda bulamam ben ;)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
GÜNÜN EN DOĞRU SÖZÜ +1000000000000000000 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
doğru olmasına çok doğru ama bi 508le bi rczyle gelmek buluşmalara fena olmazdı hani
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tekrar söylüyorum.Katkı maddesi kullanmayın boşuna.Enjektör temizliğinin en garanti yolu karbon clean.Hatta fiat yetkili servileri dahi 40000 bakımına gelen araçlara standart olarak yapıyor bu uygulamayı.
|
|||
taskin
1. Vites 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum würth common rail yakıt katkısını ve aracı ilk aldıgımda arka tampom siyah is olmuştu kıme gitsem enjektörler bitmiş felan filan würth te çalışan bir arkadaşım aracılıgı ile bu katkıtı kullandım 5000 km sonra ne is kaldı ne duman şu an düzenli olarak kullanıyorum ve her depoya katarım. yanlız aracı bıraz devirli kullanmakta fayda var. Sadece siyah duman enjektörle alakalı bir durum değil yakıt kalıtesi + aracın bakımı + maf sensörü + katalizör durumu + motor km önemli. |
|||
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|||
R.CaVuS
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2004 model 1.4 hdi 150.000 km de peugeot 307 marka aracım var. Araç turboya geçmeden önce çok hantal kalıyor kalkışlarda falan zayıf kalkıyor, enjektörler mi tıkalı aceba, katkı maddesi kullanmalımıyım ?
|
|||
2004-307-1.6 xt Alp Beyaz
|
|||
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Carbon clean ve katki maddesi daha once denemistim gecenlerde turba yag basinc borusunu degistirirken katolizer sokulmustu sokulmusken icine su tuttuk ve silkeledik icinden kurumlar dokuldu sonra aracin cekisi daha bir guzel oldu. Katalizor kurum bagliyip filtre kapanmaya basliyinca arac gaz yememeye basliyor
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |