|
306 pandizot ve kabin uygulaması.. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 takım daha var dinçer...onlarında planlamasını yaptım ... ön ve arka kapılara giricem ..pazarlığı felan yaptım .. uygun zamanı bekliyorum...
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok yeni dikkatimi çekti 4 söktün üç takdın dedim kapılar boşmuydu senin aracın :)
maşşallah yalnız sendede bi ses sistemi tükanı açacak kadar malzeme var napıyosun canın sıkıldıkca mid felanmı alıyosun :) |
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bitmiş halini heyecanla bekliyorum ersin abi :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben zamanında kafayı yedim yarışmalara giricem diye bir tipo vardı tam yaptım bitti dedim..sonra dellendim arabayı sattım.. tesisatımıda rafa kaldırdım .. yine şeytan dürttü red tazz'a uygulamaya başladım .. dinçer bagaja akü + 4 anfi + koltuk kafalıkları + baslar vs. hazır.. eğerki bagaj konusunda sıkıntı olursa direkt seni arayacağım fikir düşünce öneri için haberin ola... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ellerine sağlık kardeş.Bittiğinde dinlemek lazım.Pijamalarda çok güzelmiş bu arada.
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olur paşam senle bi görüşmemiz şart zaten abim 306 sorusu sora sora çıldırttı beni :) sen üzerine bi salmam lazım onu :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ersin eline sağlık pandizot çok güzel olmuş güle güle kullan. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ver numaramı 7/24 arasın abimiz |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vurucaz kırız patlıcaz vurucaz kırıcaz patlıcaz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu tesisat bittiğinde ilk senden gelecek özel parçalar dinlenecek...kesinlikle açmayacağım o zaman kadar ahmetim semizim yerin başka kalbimizde..
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
en az 2 adet sub lazım bunlara :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka naptın sen yaa gümbür gümbür geliyosun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
P.T nin sesi red tazz olucam inşallah |
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Olay budur yapıcam dedin yaptın helal olsun hep destek tam destek P.T nin sesi RedTAZZZZ :)) ellerine emeğine sağlık bitir bir an öncede inletelim ortalığı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sımdı kıskandım sen kur abı ben subatta senın elınden alırım pt nın sesı olmayı bak sınırlendım kıskandım bende kurucam tesısatı artıkın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tesisatta senin arabada senin ne zaman istersen kardeşim .. kötü günümüzdede güzel günümüzde senle birlikteydik ..unutulmaz bunlar.. |
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kadar sesi napacanız
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim Maşallah Güzel Şeyler Çıkmaya Başlamış...
Elin Yatkınmış Abi Böyle İşlere Bizim Tesisatlara Bir El Atarsın Artıkın |
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
hele birde yatagın üzerinde helal valla |
|
307 1,4 hdı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |