![]() |
|
muayene ve modifiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi valla hevesim kaçtı ya body kit in geçmemesi o egzostan ateş atan zımbırtı (ismini hatırlayamadım)
vites attıkça turbodan dı galiba tıss yapan alet (onunda ismini hatırlayamadım blow off muydu nedi ) abi habire sanayi muayene istasyonu arası mekik mi dokuycaz... ![]() ![]() |
|||
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|||
![]() |
|||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
||
arac muayanesınde benım yaptıklarım, on ve arka tompon sokulup yerıne orjınalını taktırıyorum,aracın alcaklıgına bır sey demedıler benım hıc,kapılarda sıkıntı olmadı dısa 30 cm acıldıgından,
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
modifiye-pusturma-kistirma-kestirme yapmadan önce size tavsiyem bu videoyu izleyin, gayet egitici ve konu hakkinda tüm sorulara uygulamasi ile cevap veriyor . ![]() Videoyu izledikten sonra "bendeki azim ne Ferhatta-ne de Köroglunda var " derseniz, size simdiden kolay gelsin ![]() Düzenleyen Long Beach - 13 Ekim 2011 Saat 21:09 |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
çalışmalarım devam ediyo gökay :) halledicez inşallah :) |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
bu işte seninde parmağın var yani ?
![]() |
|||
![]() |
|||
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
||
arkadaşlar internetten tüvtürk karayollarımıydı neydi onun ocak 2011 de yayınladığı bi belgeyi indirdim içerisinde neyin hafif neyin ağır kusur olduğu yazıyor cam filmi hafif kusur yaylarda pek bi problem gözükmüyor stop angel far aydınlatma işlemini yerine getiriyorsa diğer şeyler hafif kusur olarak gözüküyor bunlarla ilgili ancak body kit veya modifiye diye ayrı birşey bulamadım bu konular muayeneyi yapan kişinin insiyatifine mi kalıyor...
|
|||
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |