![]() |
|
Jant içinde gözüken kırmızı fren |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Evet kardesım en kısa zamanda su kapaklarımızı takalımda bu ıse de bır son verelım. Herkes gormus olsun 15" janta oldugunu ogrensınler... ![]() Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 12:56 |
|||
![]() |
|||
||
Jantım olunca ilk yaptıracağım şey
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hatta Guinness Rekorlar Kitabınada Haber Vereceğim... Onlarda Şahit Olsun... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Teneke Janta Daha Kolay Montajlanıyor Cihanım ![]() Ama Görünürmü Orası Muamma ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Puhahaahaaaaaa
![]() Keske denedıgımız gun resım cekmıs olsaydık sımdıden ıspat ederdık. Onu dusunemedık bak goruyormusun ![]() Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 14:32 |
|||
![]() |
|||
||
Tenekenin o kısmını kestirsem nasıl durur abi ![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
arkadaslar ben de bugun bir otoparkta park halinde 206 cc gordum onunda orjinal 15 inc jantı vardı ve kırmızı kapaklar resmen ben burdayım diye bagırıyordu.. sahibini görsem soracaktım, bilgi alacaktım.. kapakla jant arasında 2cm fln mesafe bile kalmıstı..
|
|||
![]() |
|||
||
E bizde O Kadar Mesajda Uyuyor Demiştik Zaten... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evet aynen oyle. Bu bıraz becerı meselesı. Uygun sekılde montaj yapılırsa olmaması ıcın bır neden yok...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi takın ya bende takacağım, benim jantlar 15" duyduğuma göre 15 jantların bazılarına, 16 ve üseri jantların hepsine uyuyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Arkadaslarim yeterince aciklamis ama ben yinede bisey daha sormak istiyorum benim arabada 16 jant var jantlar biraz iceriye gömük jantla kaliper arasinda tam bir parmak bosluk var brembo kapak olurmu acaba
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |