![]() |
|
206 Direksiyondan Çevirme Esnasında Gelen Ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu açtıktan sonra tekrar denedim ama araba sanki ısınınca ses azalıyor gibi :) ustaya göstercektim ses gelmez oldu soğukken yapıyor genelde :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın sabah götürücem ben ustaya bakalım ne diycek
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorunlu olan arkadaşlardan birisi bu sorunu çözerse diğer arkadaşlar bayağı bir dua edecek ... cidden bu konuda bilgim yok .... aracı ilk aldığımda sizinkine benzer ufak çaplı bir ses bendede vardı direksiyon mafsalı değişti komple ön takım değişti ses gitti .. ama neden kaynaklıydı bilmiyorum ..
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
tmm ozaman ben sabah erkenden topkapıdaki ustama gidiyorum inş elinde iş olmazz
|
|
![]() |
|
walla hocam sonucu bekliyorum bugun bende götürdüm ustaya dediki "yapar soğukken" :) güzel şehrim diyarbakırın ustalarına hayranım :)
|
|
![]() |
|
Oyle ustalarada sinir oluyorum sogukken yaparmis bide ustayim diye geziniyolar fabrikadan cikarken ses yapmiyoduda sonradan mi yapiyomus ve duzeltilemiyomus ala ala yaa Düzenleyen hakann83 - 14 Ekim 2011 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bnm araçta da sadece sola çeivirince 'guğurt guğurt' diye ses geliyor. Biraz araştırdım forumları sorunun rotillerde oldugu söyleniyor. Rot ayarı yapanlar rotilide değiştirip sorun kalmıyormuş. Bende en yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorumçç
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
aynen arkadaşım bende bu akşam dikkat ettim benimde sola çevirdiğimde baya geliyo sağa çevirdiimdede var ama yok denilicek kadar az dur dediğini ben bi araştıram yarın sabah ustaya gidicem bakalım
|
|
![]() |
|
sola tam çevirdikten sonra direksiyonu bırakmadanmı yapıyor o sesi?
|
|
![]() |
|
sonuna kadar çevirdiğinde pompadan o sesi yapar tüm arabalarda çıkar bırakınca da geçer sonuna kadar çevirmek zararlıdır ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |