![]() |
|
Hoparlör Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendim söylüyorum en güzeli:) fm transmitte almiştim bozuk çıktı arkadaş bendeki de şans bayramda memlekete gidebilirsem kuracam bende elimdeki tesisatı ama hayırlısı artık
4 adet pioneer 6975(eski orjinal japonlardan) 1 adet pionner gm 644 4 kanal anfi 1 adet 1000 watt champion series pioneer bass 1 adet pioneer 5300t mono anfi ve bu sistemi besleyen ana ünite sony gt670 sonradan da diyorum ki aman boşver kendin söylemeye devam et:) |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
diğer modelleri bilmiyorum ama 307 sahibi arkadaşlara tavsiyem aracın hoparlörleriyle hiç uğraşmasınlar arkadaşımda alphin marka usa 334 modeli 80-90 tl anfiyle piooner tsw 350f model 2.el bi bass bana verdi taktırdım araba diskoya döndü resmen benim arabadan niye bir focus ,golf kadar ses çıkmıyor diyenlere söylüyorum basit bir anfi ile bass olayı çözdü üst düzey beklentisi olmayanlar için söylüyorum mid takımı oval hoparlör hiç uğraşmayın ben mid de taktırdım hoparlör cızırtısı geçsin diye cızırtı aynen devam anfiyi sadece bass ı beslesin yeterli |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |