![]() |
|
trafik cezalarına son :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kurallara uyalım yeter arkdaşlara sonuçta bu kuralları canımızın tehlikeye düşmemesi için koyuyorlar.
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Arkadaşlar ben inanmadım bu olaya uygulayıp videosunu koyabilirdi az para değil 190tl veriliyo sprayin resmini koymus okadar
|
||
![]() |
||
911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Konum: İst - Güngören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
190 Tl olsada Aracın eskigini gidersek...:)
|
||
![]() |
||
|
+1 ![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyi de bunun satışı nasıl serbest oluyor. ne iş anlamadım.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Tamam O Zaman Alalım Hemen...
Kırmızı Işık İhlali Yapalım Nasıl Olsa... Kırmızı Işıkta Geçersek Ya Başkalarının Hayatını Karartacağız Yada Kendi Hayatımızı... Nasıl Olsa 189 Lira Bu Gün Kaçak Bir Silah ın Fiyatı Bile 1OOO Liranın Altında Değil... Kırmızı Işıkta Karşıdan Karşıya Geçen Bir Yayayı 189 Liraya Temiz Bir Şekilde Temizleyebiliriz... veya Hız Limitini Aştığımızda Nasıl Olsa Plakamız Görünmez Diye Gazı Kökleyip 175 Takla Atıp TRT 1 e Çıkıp Spikerin Yapacağı Açıklamayı Duyar Gibiyim... Trafik Canavarı Yine Kol Geziyor... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
insan hayatı bu kadar ucuz muymuş
![]() |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Boyle seylere megıl etmeyınız sakın haaa.. Arkadasta zaten geyık amaclı daha nelerın olabılecegıne daır bır dusunceyle bızımle paylasmıs. Olurda aklından gecırenler var ıse sımdıden vazgecsınler
![]() |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
bende onu diyecektim komple arabaya sıksak yahu komserim bi foto varda komple bir ışık geçmiş bizim kameranın önünden ufo mufo olması komser plakasını almışsa kamera yapıştır cezayı :D
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
şaka bir yana üste para verseler yapmam kimseyede tavsiye etmem bir kişiye çarpsa araç plakası alınmaz allah korusun bu kişi bizim yakınımızda olabilir sakın arkadaşlar ne uygulayın ne önerin
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
alip deneyin 189TL + trafik cezasi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bunu satana da zeai işlem uygulanmalıdır. zira kırmızı ışık, emniyet şeridi ihlali, oto yol giriş ve çıkışlarında ne de olsa plaka okunmuyor diye kırmızı ışıkda geçerek yeşilde geçenleri tehlikeye atabilir, emniyet şeridinden giderek asıl ihtiyacı olan kişilerin yolunu işgal edebilir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
+999 |
||
![]() |
||
|
+999 + Kesinlikle şikayet etmeliyiz.. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bu ülkede daha negibi ilginç icatlar çıkıcak çok merak ediyorum.Geçenlerde de tecavüz spreyi diye iğrenç bir şeyi piyasaya sürmüşler hemde garantiliymiş internette satılıyor bun nedir ya...
Bunebiçim ahlaktır,bizde hemen alalım millete tevcüz etmeye başlayalım bari... Ulan bu ülke böyle haysiyetsiz insanların pazar alanımı abuk sabuk şeyleri buldukça piyasaya sürüyorlar bunları gördükçe ben insanlığımdan utanıyorum ![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Bu ürün kıbrısta kullanılan fotograf makinesi şeklinde olup flaş patlatan kameralarda sadece gece işe yarar.Bu sistemlerden Türkiyede kullanılmıyor şimdi kullanılan kameralar yüksek çözünürlüklü gece bir miktar parla ama gündüz kesinlikle hiçbir işe yarmaz.5 yıl güvenlik sistemleri ve üzerine çalışan biri olarak konuşuyorum.Bu tür ürünlere ve satanlara karşıyım.Sık plakaya trafiğin canına oku milletin canına kastet çekirge bir şıçrar iki sıçrar üçüncüde ya kafası ezilir yada ezerler.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
dediğiniz sistem eskiden uygulanmaktaydı,şu an diyelim ki KKTC plakasına göre AA 111,plakalı araca ceza geldi,plaka yanlışlığı vs. hem kimlik hemde o an aracı süren kişinin resmi ile isme ceza gidiyor,çok farklı türden uygulamalar mevcut,bu tip ucuz yollarla kaçamak yaşamanın bir anlamı sadece saçmalıktan ibarettir diye düşünüyorum.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
vay .... bu neya ... neyse yorum yapamıyorumbunlara
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
bence gereksiz bir sprey. en iyisi kurallara gerektiği kadar uymak.
|
||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
Çıplak gözle görünsün ama kamerada, flaşlı kamerada belli olmasın istiyorum 1000 TL ' TL alırım . yada araca komple sıkıyım araç gözükmesin onada 10 000 Tl veririm. :)
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |