![]() |
|
ses sistemi taktıramadım yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkalar 13 mü? |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
||
|
|||
![]() |
|||
alikukku ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostum bu olay benim başıma geldi arkadaşın opel ine yaptım şu an pandizotunda 2 takım kolon var kolon zaten kestirmeyi göze alsan bile orjinal pandizotta verimli olmaz kolonun yerine sağlam oturması lazım sana tavsiyem orjinal pandizotu çıkar kartona şablon çıkar bi yaparım dersen mdf al kendin kes yoksa bi marangoza git şablonu ver kessin kolon yuvalarınıda açsın sonrası sana kalmış ister döşemecide 5-10 liraya kaplat istersen boya kolonlarında gümbür gümbür çalsın yanlız kolon yuvalarını dikkatli açtır ileride 1 takım daha kolon alırsan pandizotu değiştirmek gerekmesin...
|
|||
Lastiği yak ruhunu değil...
|
|||
![]() |
|||
alikukku ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
||
orjinal pandizotta evde bekler aracı satacağın zaman üstüne takar verirsin
|
|||
|
|||
![]() |
|||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
||
güzel fikir kaça malolur bu bana dostum ?
|
|||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|||
![]() |
|||
||
tanıdığın marangoz varsa ücretsiz mdf pahalı bi malzeme değil şablonuda sen verdikten sonra sadece kesecek tanıdığın yoksa bile 40 lira civarı bişe tutar en fazla kesmesi dahil kaplatma veya boyama felan 50 lira olur bu bi yana kolonlar adam akıllı çalar arabanın orjinalliğide bozulmaz
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
yanlız sana söylemeyi unuttuğum bişe var ağırlığından dolayı mdf yi bagaj kapağı havaya kaldıramıyor yani hareketsiz sabit bunuda göz önünde bulundur sonra niye böyle oldu demiyesin
|
|||
|
|||
![]() |
|||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
||
yok demem saolasın. Fırsat bulunca gidip hallederim inşallah saol
|
|||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|||
![]() |
|||
ahmet_balcii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_balcii
||
arkadaşlar merhaba;
foruma yeni katıldım .206 1,4 x-line aracım var .aracıma çok aşırı olmucak şekilde bi ses sistemi yapmak istiyorum. çok fazla anlamıyorumkendi araştırmalarımla ortaya bi liste çıkardım .sizlerinde görüşlerinizi beklerim. müzik sistemi pioneer 7250 sd 300 tl http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-220-OTO-TEYP-PIONEER-DEH-7250SD.html kicker 650,2 200 tl http://www.eliftuning.com/KICKER-KICKER-DS-SERiSi-DS-650-2_8878.html#0 kicker dx 200,4 250 tl http://www.eliftuning.com/KICKER-KICKER-DX-200-4-4-KANAL-AMPLiFiKAToR_8876.html#0 jbl gto-1214 30 cm woofer 200 tl http://www.eliftuning.com/JBL-JBL-GTO-1214-30cm-Subwoofer_35750.html#0 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |