![]() |
|
407 ye chip yaptım en sonunda!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||||||||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
Aracı dyno testine sokmadım fakat şöyle bir deneyim oldu turbo 2500 ile 3500 devir arasındayken devredeyken şimdi her gaza yüklendiğimde yani 4000 5000 devirlere kadar gücü hissedebiliyorum. fakat ne kadar beygir artışı diye sorarsanız onu dyno testine sokmak lazım tabiki. önceden 3500 devirden sonra araba yığılıp kalıyodu vites istiyodu artık o vitesi istemeden 3500 devirden sonrada arabadan güç elde edebiliyo arabam. ben memnunum. epey araştırdım sitede de zaten konularda mevcut araştırmalarım. internetten aldım kutuyu kendim taktırdım gidip pahalıya malolmasın diye.tavsiye ederim herkese
|
||||||||||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
sulo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Konum: belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
bende 407sw var 170 den sonra gitmiyo ama benimde aklimda bu var
Chiptuning Box Peugeot 407 1.6 HDI 110 80 kW 109 PS DPF
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
benim araçta düz yolda 170 den sonra gitmiyodu taktırdım ve memnun kaldım. bu hangi chipbox markası acaba. benim taktırdığım marka speed buster onun fiyatı kendi sitesinde 599 € doğrudur. ama biraz araştırdım ve sahibinden.comda denk geldi artık nasıl olduysa sıfır biri satıyodu 280 liraya aldım sanırım adama hediye geldi o da kullanamadı ve sattı bana. :) biraz şanslıydım. aslında racechip diye bir marka var onu taktırıcaktım ama speed buster daha iyi diye duydum o yüzden araştırdım ve denk geldi sahibinden.com da biri satıyodu bende aldım taktırdım. racechip alabilirsiniz siz isterseniz. düz yolda benimkide 170 den sonra gitmiyodu şimdi 180-190 yapıyo.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||||||
106 quicksilver için orjinal box lar var mı biliyormusunuz?
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
benzinli ve turbosuz arabalarda çok verim alınmıyo diye biliyorum ben
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|||||||||
307 de nasıl bi uygulama yapabiliriz..bilgisi olan arkadaş ???
|
||||||||||
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|||||||||
180-200km/h ile giderken fren lazim olursa, cok ararsin nerde bu fren diye
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
sulo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Konum: belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|||||||||
buda speed buster marka ama ayni derecede uygun fiyatini geziyom artik olmadi mecburen bunu alacam :D
Düzenleyen sulo - 06 Ekim 2011 Saat 00:42 |
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
sanırım uygun fiyatını bulman zor. banada denk geldi valla sahibinden.comda gezerken buldum. şanşıma valla 'sulo'
ama memnun kalıcaksın emin ol alırsan.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
|||||||||
evt haklisin frenler iyi ;) babamda tamam derse gidip alirim :D |
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
"sulo" racechip diye bir marka var istersen ondan al türkiyede uygun fiyata yapanlar var 179 € falan fiyatı yaklaşık olarak 450 liraya geliyo. ama yinede karar senin. speed buster markasından çoık memnun kaldım kendi aracımda ama racechip markasıda çok kullanılıyo bildiğim kadarıyla türkiyede |
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
|||||||||
racechip pro 105 kW 143 PS 322 Nm + 31% hem daha iyi hemde ucuz 229 euro yaziyor bakalim turkiyede kaca
|
||||||||||
407sw 1.6 hdi 2009
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
yaptır gör farkı diyorum.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|||||||||
adamlar da zaten renkli-havali olsun diye firma-fabrika kurmuslar ![]() http://www.brembo.com/en/Auto/Auto-OE/Pages/default.aspx 150 ile 200km/h arasindaki fren mesafesini de bilmiyorlar, kirmiziya boyayip milleti kekliyorlar ![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
|||||||||
burda yaptirsam toplamda bana 500euro ya patlar turkiyede kaca satildini ogrensem ahatliyacam ;) parayi ona gore ayarlarim ;) |
||||||||||
407sw 1.6 hdi 2009
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
bugün izmite gittim geldim yol bilgisayarında 6.2 lt yazıyodu 1/100 km ekranında. yani 22 kuruş yakmış oldu. o da dönüşte 170 km hız yaptım arada sırada. chipin faydasını gördüm arkadaşlar sölüyim. araba hem çekiş konusunda hemde yakıt konusunda uzun yolda epey bi fark yaptı. normalde uzun yolda 100 kmde 7 lt cıvarındayken sımdı 6.2 lt cıvarında bi yakıta düştü. race chip yaptır sülo kardeş 500 liraya. benim gibi uygun düşürmen belki mümkün olmayabilir ama yinede memnun kalırsın sölüyim.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|||||||||
Bugun sorduk 800 tl ye yaparz dedıler antalya.
mx 35 bg alabılıyruz dedı
90+35+10+1=136 bg olucak partner:D
|
||||||||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]()
![]() ![]() |
||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |