![]() |
|
Lastik Alacam Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
goodyear efficientgrip. 1 hafta olmuyor jant lastik alalı kampanyalı fiyat 125 TL tanesini aldım 185 55 15. navigasyon olayına gelince +80 lira farkı varmış öyle dediler ben almadım. lastik kalite olarak şimdilik hoşuma gidiyor yol sesini hissedilir derecede azalttı. kuru yolda performansı güzel ama yağışta henüz test edemedim.
|
|||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben daha önce bir altı olan duragrip kullanmıştım ve gerçekten güven veren bir lastik serisi. Uno gibi bir arabanın yolda gidişini yol tutuşunu muazzam değiştirmiştim.
Düzenleyen Bahadır32 - 01 Ekim 2011 Saat 22:31 |
|||
![]() |
|||
SİNAN03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
energy saver on numara lastik...ben 6 aydır kullanıyorum süreklide binerim aracıma hala sıfırdan farksız.yol tutuşu mükemmel.özelliklede ıslak zeminde.tavsiye ederim.. |
|||
PEUGEUT 206 2005 1.4 BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
||
Kumho KU31 ile GT Radial(Cem abi önermişti) arasında kalmıştım Kumho'lar benim istediğim ebat için 90 TL'ye düşmüş. 4 tane alacağım için çok avantajlı oluyor. Olumsuz bir yorum da görmedim internette çok araştırdım. Sanırım karar verdim. Uygun fiyatlı olsun istiyorsan Kumho'ları da bir araştırmanı öneririm.
|
|||
![]() |
|||
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
||
NOKIAN önerebilirim ..... Lastik konusu altında bi konu açmıştım .... Yada ufak bir araştırma yapabilirsin :)
|
|||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|||
![]() |
|||
||
Anlastık o zaman Muhammedım sorun yok
![]() |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hankok 115 serisinede bakabilirsin testlerde michlen ve continentalden hiç farkı yok.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
kullanıyorum ve çok memnunum. nokian H yada yokohama C. drive tavsiye ederim.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Sonar ve continental alma da ne alırsan al derim. hatta roadstone diye bir marka var onu bile tavsiye edebilirim yol tutuşu harikaydı v taban olmasına rağmen ;) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |