Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
mimitt
2. Vites
06 - Mart - 1985
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 09:50 |
bizim oğlan gene elmi değiştiriyor ya :) konuyla ilgili düşüncelerim şu şekilde o araca lpg olmaz değil olur,ha aracın ruhuna aykırı o ayrı bir olay ama olur. ama her sistem her araçta uyum sağlamıyor,206 da olan sistem o arabada ne derece sağlıklı olur? bu konuda araştırma yapmalısın bence, 306 gti sonuç itibari ile performans için üretilmiş bir araç,lpg den sonra yağına suyuna özen göstermelisin.basacaksın yakacak katlanacaksın.
|
2001 peugeot 406 sv bva 2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r
|
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:13 |
okankrgz Yazdı:
306 gti ve lpg ilginç....
hafta sonları keyif için kullanacaksan ideal bir araba bence ama kalkıp tüp taktırıp cıkarttığı sorunlarla ugrasacak vaktin bolsa sen bilirsin derim... benzin derdim olmasın diyorsan 106 gti, 206 gti ve 306 gti dan uzak dur derim benzin başını almış gidiyor..
Performans istiyorsan herzaman ama bi laf varya meşhur hani :) aslan besleyen yemini düşünmez diye o hesap gti sınıfı aklında bulunsun. |
yanlış,
iyi bir lpg sistemi ile aynı performansı daha ekonomik olarak yapabilirsin,
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:16 |
metin Yazdı:
okankrgz Yazdı:
hafta sonları keyif için kullanacaksan ideal bir araba bence ama kalkıp tüp taktırıp cıkarttığı sorunlarla ugrasacak vaktin bolsa sen bilirsin derim... benzin derdim olmasın diyorsan 106 gti, 206 gti ve 306 gti dan uzak dur derim benzin başını almış gidiyor..
Performans istiyorsan herzaman ama bi laf varya meşhur hani :) aslan besleyen yemini düşünmez diye o hesap gti sınıfı aklında bulunsun. |
yanlış,
iyi bir lpg sistemi ile aynı performansı daha ekonomik olarak yapabilirsin, |
Evet katılıyorum. Impreza Turbo lar bıle lpg ıle calısabıldıkten sonra gtı ler ne kı onun yanında
Ama arkadasta kendınce haklı. Cunku pıyasada lpg hep dusuk verımlı olarak bılınıyor. O da oyle bıldıgı ıcın oyle dusunuyor.
Düzenleyen CeCoLi - 30 Eylül 2011 Saat 10:17
|
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:23 |
CeCoLi Yazdı:
metin Yazdı:
okankrgz Yazdı:
yanlış,
iyi bir lpg sistemi ile aynı performansı daha ekonomik olarak yapabilirsin, |
Evet katılıyorum. Impreza Turbo lar bıle lpg ıle calısabıldıkten sonra gtı ler ne kı onun yanında
Ama arkadasta kendınce haklı. Cunku pıyasada lpg hep dusuk verımlı olarak bılınıyor. O da oyle bıldıgı ıcın oyle dusunuyor. |
abi şimdi elin subarusu ile bizim GTİ'lerimizi kötülemeyelim ama dimi. mesela okadar gti sevgisi varki bende, subaru ile yan yana koysalar biraz düşünür subaruya binerim
ama gti sevgisi olmasa direk binerdim okadar severim yani
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
|
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 12:50 |
abi aslında bişi yok uyumda saglar ama insalar gti lerde hakir görüyolar lpg yi bende onlardanım Gti lpg abes geliyo bu tabi piskolojik satarkende sıkıntı oluyo benim burda 2 arkadaşım vardı gtileri vardı apaçi diolarmış gti ye lpg takanlara o deilde cem abi parayı bulimde benim arabayada lpg takalım :D
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 13:15 |
vallaha dedıgım gıbı ıspartada tupe 1800 verene kadar cem abının yanına gıderım bı atıker 1000tl bıde gerız orda :))) daha ucuza gelır... cem abi tup takar mısın gtı ım olursa :)))
|
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 13:55 |
60de106 Yazdı:
vallaha dedıgım gıbı ıspartada tupe 1800 verene kadar cem abının yanına gıderım bı atıker 1000tl bıde gerız orda :))) daha ucuza gelır... cem abi tup takar mısın gtı ım olursa :))) |
cem abi yerine konuşuyorum kusura bakmasın ama ben o adamı tanıyorsam seve seve yardım edeceğine inanıyorum,
|
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:25 |
60de106 Yazdı:
vallaha dedıgım gıbı ıspartada tupe 1800 verene kadar cem abının yanına gıderım bı atıker 1000tl bıde gerız orda :))) daha ucuza gelır... cem abi tup takar mısın gtı ım olursa :))) |
Gel gel yardımcı olurum... Bak Metın gereklı cevabı vermıs...
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:29 |
OkaN Yazdı:
abi aslında bişi yok uyumda saglar ama insalar gti lerde hakir görüyolar lpg yi bende onlardanım Gti lpg abes geliyo bu tabi piskolojik satarkende sıkıntı oluyo benim burda 2 arkadaşım vardı gtileri vardı apaçi diolarmış gti ye lpg takanlara
o deilde cem abi parayı bulimde benim arabayada lpg takalım :D
|
Parayı bulmana gerek yok kredı kartını bul yeter... Hıc pesınsız 10 taksıt
|
|
I Love My Pug
1. Vites
13 - Haziran - 1985
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:06 |
kardesım gazı okşaya okşaya gidersen 300 350 yakar, sıkarsan 625 650 rahat yakıyo gti ama yaktığınında hakkını verir emin ol, araçta güzelmiş tertemiz bence hiç düşünme değiş :)))
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
|
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:26 |
CeCoLi Yazdı:
OkaN Yazdı:
abi aslında bişi yok uyumda saglar ama insalar gti lerde hakir görüyolar lpg yi bende onlardanım Gti lpg abes geliyo bu tabi piskolojik satarkende sıkıntı oluyo benim burda 2 arkadaşım vardı gtileri vardı apaçi diolarmış gti ye lpg takanlara
o deilde cem abi parayı bulimde benim arabayada lpg takalım :D
|
Parayı bulmana gerek yok kredı kartını bul yeter... Hıc pesınsız 10 taksıt |
tamam abi kartlar rahatlasın 1 gelcem bbaba eşya falan aldı çakılı kart :) bide senin gibi olmazsa sökerler geri gaz benzin geçişini hissetmicegiz :)
|
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:28 |
Kardesım gecen akrabamın Audı A6 1.8 T aracına Atıker taktırdım. Bızım araclar onun yanında ne ki
Burdan gereklı dersı cıkar kendıne ıste
|
|
OkaN
1. Vites
14 - Nisan - 1988
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:45 |
cvp alınmıştır .... :=
|
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:00 |
OkaN Yazdı:
cvp alınmıştır .... := |
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:21 |
tupe gerek kalmadı pazarlıkta anlasamadık konu kapanabılır ::)))
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:28 |
hadi bee
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:30 |
O zaman her ıkınız ıcınde hayırlısı olsun...
|
|