![]() |
|
ankara özel servis tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu sayfa iyi olmus
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
tprkozd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
abc peugeotun arkasında karaca motors nurettin ustada benim tavsiyemdir. işçiliği müşteriyle ilgilnmesi on numaradır ayrıca tam bir fransız araç ustası ve aşığı kendisi.
|
||
![]() |
||
ozger06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
Arkadaşlar 307 aracımın Trigerini değiştirebileceğim İyi bir servise ihtiyacım var? Orjinal parçlar kullanılmalı. Nereleri tavsiye edersiniz? Bu aralar yaptıranlar var mı? Orlama fiyatları nedir?
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
selamlar, 500 + ' yı gözden çıkarman lazım, yetklili servis ilk tercihim, yetkili servislerden de göral son tercihim, abc ilk tercihimdir, göral sürekli şu da lazım bu lazım diye bir şekilde itelemeye çalışıyor,
acity avm nin bir gerisinde bir pastane var, liva mı ne, onun yanında erkay pejo var, orada adem abi var, 307 caner de, sana fiyatta da yardımcı olur her işini de görür, rehberine 307 cancan diye kaydetmiş anlamadım neden :) küçük şeylere para almaz, istesende muadil parça kullanmaz, orjinal parça kullanır, tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
ozger06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
Teşekkür ederim. Bir kaç yer 350- 400 gibi fiyatlar verdi ama bilemiyorum.İyi bir referansa ihtiyacım var.
|
||
![]() |
||
|
Ankara Genç Doğanlar'da
1. Üst Motor Kulağı 2. Triger ( Devirdaym ve Antifriz dahil) 3. V kayışı değişti. 4. Yağ filtresi altından yağ kaçırıyormuş contları değişti. 550 TL verdim. Taksit var demelerine karşın World e taksit yapmadılar. Tek çekim yaptırmak zorunda kaldım. |
||
![]() |
||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AKTAŞ pejoyu asla tavsiye etmem sinyal kolunu değiltirdik orda sora araç arıza lambası yakmaya başladı yakıtı da çiğ atmaya başladı ne hikmetse bu sorun ne dedim pişkin pişkin serviste baktırın dediler. Servisi başlarına yıkacakdım ki yanımda babam vardı saygısızlık yapmadım aman derim cafeterta yapmışlar çay kahve bedeva diye ben oraya kahve içmeye değik tamire geldim maksat şirin gözükmek amanha derim.
|
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
![]() |
||
DrivenTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Ben Simge peugeot'u tavsiye ediyorum. Alınteri bulvarında totalin karşısında. Yıllarca abuk subuk ustalarla boşa zaman ve para harcadım. Tavsiye üzerine serdar ustaya gitmiştim. Yapılan iş gayet güzeldi. Cebime de pek dokunmadılar. O günden beri 7 yıllık müşterileriyim. Bu güne dek defalarca yetkili servislerin yapamadıkları araçları simge peugeot'ya getirdiklerine gözlerimle şahit oldum. Yavaş çalıştıkları konusunda hak veriyorum çünkü çok fazla araca aynı anda bakıyorlar. Benim için önemi yok. Belki yarım saat kaybederim ama yapılan iş tek seferde sonuca ulaşınca onun mutluluğu yetiyor insana.
Düzenleyen DrivenTT - 26 Kasım 2014 Saat 11:21 |
||
![]() |
||
KARATEPE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: TÜRKİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
süleyman abiye gittim benim arabayı yapamadı.Yapamadığı gibi başka bir ustaya devretti oda bir güzel kazıkladı.Sen kimi met ediyorsun galiba onun adamısın.
|
||
HYTDMR
|
||
![]() |
||
burakory ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Arkadaslar burdaki tavsiyler uzerine 508 aracımın 45000 km bakımını yaptırmak icin aktas pejoya gittim.Gitmeden once birkac pejo servisini daha aradım en uygun fiyatlı olan aktas pejoydu. Gittigimde servislerini kimin tavsiye ettiklerini sordular bana ve bende internet uzerinden buldugumu soyledim ve siteye sordular. Gercekten coj ilgiliydiler.Bekleme salonlari cok iyiydi cay kahve klima ve tv mevcuttu. Bakım islemleri bittikten sonra aracı yıkanaya gonderdiler ve bunu da cok begendim.Telefonda bakım ucretini 250 tl olarak konusmustuk bu ucret dahilinde aracın yagı yag filtresi hava filtresi polen filtresi ve mazot filtresi degisti ve telefonda konustugumuz rakamdan da 30 lira eksik aldılar.Cok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.
|
||
![]() |
||
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
Simge peugeot tabiki abimin arabasını hep oraya götürürüz işçilik muazzam. Abilerim bide yeri değil ama bugün gazi üniversitesinin otoparkında 207 gördüm forumun stickeri vardı üstünde burdan birimi acaba ? :)
|
||
![]() |
||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
Bırak bu işleri hemşerim o adamlar değil 30 eksik benim yaptığım pazarkığın fiyatını babama fazla demişler çay kahve hikaye ben oraya tamire gidiyorum cafeteryaya değil yaptıkları hiçbir işin arkasında durmuyorlar |
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
![]() |
||
|
Gerçekten iyi usta bulmak çok zor.
|
||
![]() |
||
safakhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Hangi usta o zaman Ankara da?
|
||
Batmayan Güneş Var mı ki?
Atmayan Şafak Olsun... |
||
![]() |
||
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
Ben de doğru düzgün servise denk gelemedim.
|
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
ben de aktaşa gidiyorum hep ve gayet dürüst yapıyolar herşeyi, ekstradan gözümü boyayıp kazıklamaya çalıştıklarını hiç hissetmedim. ayrıca ucuz iş yapıyolar ıvır zıvırdan da para almıyolar. sizin önceki sorunu okudum. sinyal kolu değiştikten sonra çiğ benzin atmakla arasındaki bağlantıyı pek anlamadım . biraz daha ayrıntılı yazarsanız merakımı giderebilirim.
|
||
![]() |
||
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Şamaz sanayi sitesi, Gençdoğanlar Peugeot.Süleyman usta servis sahibi artık pek işe el vurmuyor ama genç bir arakdaş var Onur usta ben aracı hep ona yaptırıyorum.işçilik açısından daha bir sorun yaşamadım,malzemede isterseniz muadil isterseniz orijinal, birçok temel parça ellerinde mevcut oluyor.
|
||
![]() |
||
safakhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde Kardeşler Peugeot a gittim bugün.
Periyodik bakım vs özel birkaç istek... 300 TL tuttu. Orjinal ürün hepsi 1- Mobil ESP 5W30 2- Hava filtresi 3- Polen filtresi 4- Yağ Filtresi 5- Yakıt Filtresi 6- vs vs vs Beğendim. Araç güzel oldu Mobil den sonra (psikolojik değildir) Her araçta Mobil tek geçerim. Servis 700 TL istedi
![]() |
||
Atmayan Şafak Olsun... |
||
![]() |
||
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Mobil 1 doğru bir tercih olmuş, 308 hdi(euro5) araçta total ineo 5w30 dan sonra koydum hemen hemen aynı özelliklerde yağ gibi dursa da motor çalışır çalışmaz fark anlaşılıyor,daha sessiz bir motor,soğuk havalarda çalıştırma da daha kolay oluyor.Fiyat olarak totalden biraz pahalı ama değiyor buna.
|
||
![]() |
||
|
Aynen katılıyorum. Yıllardır Mobil derim. 5000 km sonra gene değiştircem. Bu motoru yıkama olarak değişti. Eski bakımlarına göre "Total sonra castrol konulmuş" Yaza giriş olacak :) Herkese bir tavsiye. Dizel araçlarımızın "Hava Filtrelerini" Her 7500 Km de bir değiştirelim. 15 bini beklemeyelim.
|
||
Atmayan Şafak Olsun... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |