![]() |
|
nerede bu iki hava yastığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı pejo servisinde expertiz yaptırıp aldım öle bi durum olsa çıkmazmıydı expertizde. bugun arabanın her yerine baktım bulamadım 2 airbagi demekki benim 4 airbagli |
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bak şimdi kafama takıldı inip bi bakayım bende, uyuyamam yoksa
![]() gerçi direklerin üstünde olduğunu gördümde koltukların yanlarında varmıydı onu görmedim bakıyorum hemen.. baktım geldim 6 tane ![]() Düzenleyen tayfur - 27 Eylül 2011 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
bende yok arkadaş emin oldum bundan benim aracım 4 hava yastıklı acaba koltuklarda ikişer tane mi yoksa:)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
içerden yan direklerin fotosunu çek sürücü tarafı emniyet kemeri askısının hemen üstünde küçük yazı ile airbag yazar aynı şekil yolcu tarafında emniyet kemeri askısında hemen üstünde airbag diye yazar xt olsada olmasada 6 airbaglidir diye biliyorum standart
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mutlaka vardır mümkün değil yahu araç kaç model |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hocam araba 2004 model içi çift renk ruhsatta xt yazıyor ama o direklerin hiçbir yerinde ne emniyet kemerinin etrafında yanında solunda sagında hiçbir yeridne yazmıyor:) yarın foto çekip yükleyecem :)
|
|
![]() |
|
araç avatar resmimde gördüğünüz araç
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |