![]() |
|
34sea45 jant seçildi (3 sayfa resimli)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2 yi alıp kolları siyaha boyamayı planlıyorum şuanlık
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
guncel
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
abicim alsana cc yada gti jantı okadar para vercen onada boyası falan
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
||
cc yada gti jantına istenen ücretlerden haberin yok herhalde ? 2 takım jant alırım o paralara + o jantlardan çogu kişide var ben farklı bişeyler oldun istiyorum
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jant aldnmı bilmiyorum kardeş.3 numara güzel olur bence.Benim berlingoda 4 janttan var ucuz diye almıştım.Senin arabaya gitmez diye düşünüyorum.Eger lastik değiştirme imkanın varsa bence 15 jant al bijon 4*100 mü?106 lastik ölçüsü nedir 14 janta 55 tabanmı kullanacaksın?
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
jant henüz almadım 50 yada 55 yanak kullanıcam
205 gti jantı bulunca tabi |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
||
2 güzel 1 de fena olmaz hani :)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
2
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dinçer 1 numara bence güzel,beyaz araca siyah jant daha çok yakışır,1 numarayı almazsan bidaha konuşmam,operasyonlarda tek başına kalmak istemiyorsan 1 al |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
operasyon tayfa 1 numara diyor dinçer abi
![]() |
|||
![]() |
|||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
||
tek kelimeyle 3 rc jant 206 ı ma da onu düşünüyorum süper 15 likleri
|
|||
![]() |
|||
||
yok kardeşim inatla ya teneke yada 205 gti jantı alıcam taşkın bu aralar o işlemli 205 jantlarına bi operasyon yapabiliriz haberin olsun |
|||
![]() |
|||
||
İlk Ürün Derim Başka Bişi Demem....
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
bızım burada teneke ofset yapan bıyer var galiba önünden geçerken gördüm gibi geldi acelem vardı soramadım yarın veya öbür gün gidip bir sorayım dinçer abi inşallah yapıyorlardır
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
dinçerim 2 numaralı ben çok beğeniyorum bayadır ama senin araç beyaz açmaz senin arabayı 1 numara senin araba için en idealı ve yakışanı bence
Düzenleyen hakann83 - 28 Eylül 2011 Saat 00:37 |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
ebat olarak bişey diyemem dinçercim. ama bana sorarsan şekilden ziyade renk önemli... ve alışılmışın dışında gri veya krom jant değilde beyaz jant düşün derim... mükemmel olacak bak görürsün...
|
|||
![]() |
|||
||
abi 205 gti jant yada ofsetli teneke jant alıcam ofsetli teneke alırsam 14 almak zorundayım 15 sürtme yapıyomuş eger 205 gti jantlarını alırsam beyaza boyucam onlarda 15" jantlar |
|||
![]() |
|||
||
Her daim operasyona hazırız...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hazırlıklar sürüyor :) her an göreve çagırabilirim :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() sonunda aracı jantladık 185/55/14 lastik takılı ilk etapda sürtme sorunu vardı ama arka çamurlukları açtırınca sorun halloldu |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |