![]() |
|
206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Düğme emanet fln değil o konuda şüpheniz olmasın. Ordaki gibi yaparsanız güzel oluyor yalnız sökerken nazik olmaz lazım çizilebiliyor kenarı.
Aktivasyona fln gerek yok. Ben taktım çalıştı. İsterseniz ilk düğme olayını yapın bakın bi düğme ne gibi bi değişiklik yapıyor. Ben dereceyi açtırdıktan sonra keşfettim derece ile saati değiştiriyordu tek satır ekranda . Sizde hepsi kapalı iken ne yapacak bakalım belki dereceyi açar :D |
||
![]() |
||
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
anladım karar veremedim kırmayım kolu diyorum alicilik ? baska yapacagımız bisey varmı ben aracı alalı 7 ay felan oldu önerebilecegin acılabilecek yada baska bisey?
|
||
![]() |
||
|
cruise control düşünüyorum ben.
Aracınız confort değil mi? Düzenleyen Alicilik - 17 Eylül 2011 Saat 14:54 |
||
![]() |
||
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
sportium
|
||
206+ sportium 2011 1.4 HDİ
|
||
![]() |
||
|
Comfort sayılır. Sportiumlarda sadece krom parçalar var diye biliyorum
Peki şunlar var mı? -Bagaj aydınlatması, -Elektrikli ayna, -Deri direksiyon, -Bagaj açılınca tavan lambasının yanması, -gri ön on panjur içi, -arka hoparlör, -Yüksekliği ayarlanabilir direksiyon ? |
||
![]() |
||
|
sadece krom parcalar var evet öbürleri yok alicilik deri direksiyon yapmayı düsünüyorum ama cruze control saglıklı olurmu sence
|
||
|
||
![]() |
||
|
Deri direksiyon envyleri gördüysen çok harika. Ama servis fiyatı 900ü buluyor. Ben çıkma derisi kesik envy direksiyonu buldum 150tl dedi bide ona 100tl deri yaptırcan 250 o kadar para veremem kaldı.
Keşke sportium yerine 500-600daha verseydin de envy alsaydın ben aldıktan 3 ay sonra çıktı envy yoksa beklerdim ben. Sportium vardı oda o fiyat farkına değecek bişi değil. |
||
![]() |
||
|
cruise de denemek lazım işte. Belki yol bilgisayarı gibi hemen çalışacak. Sorun olacağını sanmam çünkü avrupadaki 1.1 motorlu 206+ larda bile var. Türkiye de yok sadece. Sipariş vericem gibi gelince takcam umarım çalışır çalışmazsa işimiz iş valla.
|
||
![]() |
||
|
kasım 2010da aldım ali envy yoktu aceleye geldi birazda 26 400 geldi o zaman kampanyadan
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Cruise control'un takar takmaz calisabilecegini sanmiyorum. Ancak su da var ki eger kolu alip denerseniz ve eger calismazsa kolu her zaman satabilirsiniz. Zararli cikacaginizi sanmiyorum. |
||
![]() |
||
|
Bende kasım 25 trafiğe çıkışlıyım. 24.800e aldım. Nerden aldın? |
||
![]() |
||
|
göral
|
||
|
||
![]() |
||
|
sen nerden aldın ali
|
||
|
||
![]() |
||
|
Haklısnız koliva hocam. Okul açılıyor harçlar, kitaplar, arabanın bakımı fln derken para kalmadı. Kolu bu fiyattan daha aşağı bulmak zor. ikinci elde bulunmuyo pek. Olmadı taksitle alacam artık. |
||
![]() |
||
|
ABC den aldım ama pişmanım. Aynı fiyata göraldan atom grisi alacaktım ama stil paket yoktu. Bi dost vesilesi ile abcden aldık. Beyaz olsun istedim showroomda beyaz sportium vardı çok tatlı göründü gözüme . Beyaz aldık. ABC nin servis kısmı çok felaket. Göral ve Fatihe gittim adamlar seni kapıda karşılıyor. ABC de ben adamların peşinde olduğum halde çok uğraşıyorum.
|
||
![]() |
||
|
benim arac atom gri rengine tav oldum göral gercekten iyi 15000 bakıma götürdüm 237 lira tuttu cokta degil diye düsünüyorum göral gercekten iyi bide aldıgımda direksiyondan bir ses geliyordu direksiyon miliymis hemen degistirdiler bir hafta icinde hic ugrasmadım 5000 bakıma götürdügümde söyledim hemen degisti garantiden
|
||
|
||
![]() |
||
|
15000 bakımında neler değişti?
|
||
![]() |
||
|
-tapa contası
-yag filitresi -hava filitresi -polen filitresi -teroson mo universal 150 -balata temizleyici variac -mobil super s td 10w-40 4lt -işcilik toplam 237.88 75 lira işcili yazıyorlar mazot filitresi 2 bakımda bir degisiyormus öyle dediler |
||
|
||
![]() |
||
|
İyi fiyat. Bunları şahinden alsan 150yi geçmez 50de işçilik versen 200tlye hallolurd aslında :D
ABC ye gidecem sahibi bakımlarda yardımcı olacam dedi eğer olmazsa bira daha uğramam bile ABC ye |
||
![]() |
||
|
xenon far taktırdınmı ali?
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |