![]() |
|
Lastik alacağım yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cem abi servıste lastık markası onerırımısın dedım tezcan abıye yokohama dedı ancak ben mıchell aldırmayı dusunuyorum dedım bosver dedı mıchellı ![]() Düzenleyen CeCoLi - 16 Eylül 2011 Saat 14:06 |
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
good year efficient grip almıştım baharda ama memnun değilim kalkıştaki ve ara hızlanmalarda patinaj çekişinden dolayı. ayrıyeten herkestemi var bilmiyorum ama önden yana kayma var.virajda araç arkasını atmıyor ama önden kayıyor ![]() işin açıkçası 4 lastikte 80 farkı veripte michelin almadığıma pişmanım,sende pişman olma
![]() |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bencede bosver Mıchelın ı
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar dün küçük çapta bir kovalamaca yaşadık,benim petlas starmax baya bir kaygan çıktı,yanlamak için ideal,güvenlik için facia
![]() |
||
![]() |
||
|
Abıcım ben sana bırsey dıyeyım. Boyle durumda dırekt olarak markayı suclamak yanlıs olur. 1 markanın her modelıde aynı degıldır. Mesela profum yenı taktı PT 732 ıdı galıba. Sonra PT 515 ını ben 307 kullandım hıcte fena degıldı.
Senın aracında bulunan Goodyear Eagle F1 tıpı V desenlı modeller yanal tutunumda ve anı agırlık degısımlerınde bıraz basarısız oldugu noktasında bır bılgım var...
|
||
![]() |
||
|
Yokohama fiyatlarına da baktım da çok bulunan ebatlar uygun benim ebat 213 TL :/
|
||
![]() |
||
|
Baya bi eksikliği varmış cem,ozaman sakin olucaz,tahriklere kapılmıyacaz
![]() Onun haricinde fiyat iyi,1 sene yol yardımı da var ama...
|
||
![]() |
||
|
Iste ben her zaman soyluyorum. Sınırlarını bıleceksın bılınclı olacaksın. Bırde kıyas ederken fıyatına gore kıyas edeceksın
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Sana GT Radıal tavsıye etmıstım gormedın galıba !!!!!!!!!!!
Hem makul fıyatlı hemde fıyatına gore gayet guzel bır lastık... C.bagda bayısı tanıdıgım var onada bakabılırız.
Bızım proftada aynı lastık vardı cok memnun oldugunu soylemıstı. Aynı lastıkler sımdı Denız e gıttı. Profum Mustım ede danısabılırsın fıkrını alabılırsın.
|
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bırde sanayıde sorusturma baslatalım yokohama markası hakkında bılgılenmek lasım.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
|
1 ay içinde alacağım almadan önce ararım abi seni o zaman. Tanıdık varsa oradan alırız.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |