|
307 Hız Sabitleme Montajı (Resimli) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Yazar | ||||
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bugu kolu aldım ölesine resimleri çekip ekleyeyim bari dedim yoktu cunki forumda birazda photoshop yardımı ile forum logosunuda ekledimfena olmadı sanırım
bu arada cecoli masl*ga gelicem star otomatikci ile işim var hafif vuruntular var onları gecirecek o arada su hız sabitleyiciyide tanıtalım onerdiğin kim maslakta ? |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sitede satılan kol 6242 Z9 modeli ismide öle geçiyor. Bu kol sadece hız regülatörü yani hız sabitleme işi görüyor. Bunun diğer bir modeli 6242 Z8 var o ise hem regülatör hem de hızsınırlandırıcı görevi görüyor. Z8 serviste 170.98 z9 ise 143 tl . Netteki fiyat çok iyi ben yarın bi çıkma z8 arıyacağım eğer bulamazsam z9 siparişi verecem fiyat çok iyi herkese tavsiye ederim. Çıkma fiyatına sıfır orjinal parça.
Hala 206+ için ses çıkmadı beklemedeyim. Taktırıp servis bakımına öle mi gitsem acaba belki bu çalışmıyo diyip açarlar. |
||||
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bence hiç araştırmana gerek yok. Muhtemelen Yıldız Sanayi Sitesine bakacaksındır ve bulamayacaksındır. Ben COM2000 için orayı gezerken hız sabitleme kolunuda sormuştum hiç birinde yoktu. Gerçi olsa bile yeni parasını isteyeceklerini tahmin edebiliyorum. Z8 e gelince daha önce yazmışlardı gaz pedalının değişmesi gerektiğini (307 ve 308 sonrası diye hatırlıyorum) ve 206 için olmadığını söylemişlerdi plus için nedir durum bilmiyorum fakat muhtemelen 206 ile aynı mantıktadır.
|
||||
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
||||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Benim aracada takabilirmiyiz acaba ? yani hepsinde uyum sağlıyor mu yoksa belli modellerde mi uyum sağlıyor?
2003 model xt premium |
||||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||||
taksicicocuk
1. Vites 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
cem abi benim aracın cpu (beyin) güncellenecek senin usta nerede hemen yolla beni
|
||||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Aynen öle ceylan oto ile akraba oldum artık. Fiyatta yardımcı oluyorlar envy ekranını 150tl ye aldım. 206 için yaptıran çok da. Benim maddiyat bu aralar iyi değil. O yüzden oraya yöneldim. Şahin otodaki fiyat çok iyi yarın kafama eserse alır geçerim. Aktivasyonu nasıl yaparız o tabi muallak. |
||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kuvvetle muhtemel olur. Ugrastirabilir ama olur. |
||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hız sınırlayıcılı z8 dediğini aldığında eğer aracında sınırlama özelliği yoksa kolun o fonksiyonu çalışmayacaktır.
ayrıca takıp servise gidersen aracın şasi numarasından sistemde bakıldığında gözükmeyebilir yada bir şekilde aktif yaparlarsa fransa tarafından yasaklandığı için ceza alabilirler,
aslında işin ayrıntısına girilecek olursa hız sabitleme işi sadece kol ile bitmiyor aracın bazı parçalarına tadilat yapılması ve revize edilmesi gerekiyor sağlıklı çalışması için.
tabi bu zamana kadar sadece kol taktırıp da aracında arıza oluşan duymadım oda ayrı bi konu.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
cem abinin ustası maslakta,
okadar yol gidip yakıt yakacağına git küçükyalıdaki yıldırıma paşa paşa yaptır belki daha ucuza bile gelir (:
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ben bugün Ankara da Simge Peugeot a gittim denediler fakat yapılamadı. ECU ya bakarak bu versiyona olmaz dediler. En üstte Bosh yazısının altında yazan yazıların sonu 089 olanına ve bir kaç tanesine daha olur dediler. ECU da çıkan menülerde hız kontrolsüz absli, abs siz gibi bir takım menüler vardı fakat hiç biri hız kontrollü demiyordu. BSI de ise müşteri seçenekleri gibi bir menünün altında hız sabitleme sistemi seçeneği vardı.
Bakalım bir kaç yer daha gezerim gibi fırsat buldukça.
Son istasyon nasılsa Konya :)) |
||||
|
||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sizin aracinizin ECU versionu nedir? Kaput altindaki sigorta bolumunde ECU'yu bulup kablosunda veya uzerindeki etikette yazar. Eger bunu ogrenebilirseniz bu bize olup olmayacagi hakkinda buyuk ipucu verir. Eger Bosch ME 7.4.4 veya Bosch ME 7.4.5 ise buyuk ihtimalle olur. |
||||
MemoTech
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bizim ECU lar belirttiğiniz gibi ME 7.4.5 gibi isimlendirilmiyor. Daha farklı birşeyler yazıyordu. Bir ara resmini çekmiştim bir yerlerde lazım olur diye bulamadım fakat bulunca eklerim resmini.
|
||||
|
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eger Bosch olduguna eminseniz, 206'larda kullanilan bir tek Bosch MP 7.2 versiyonu kaliyor geriye. Bu mu peki? Tum liste su linkte: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=119&title=peugeot-motor-kodlar-tm-modeller |
||||
MemoTech
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Buldum diğer bilgisayara atmışım resimi. |
||||
|
||||
lkr_yldz
2. Vites 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
cecoli şu ustan için bende seninle görüşmek istiyorum yol bilgisayarını aktif ettirmek için yapabiliriz sanırım
|
||||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bende aracıma taktırmak isitiyorum cc kolunu murat abiden alırızda yazılımı ve devreye almayı nasıl yapıcaz acaba yardımcı olursanız sevinirim aracım 2006 model dizel makyajlı kasa
|
||||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
benim arabada devir saatinin altında cc yazan ekran yok pek orjinal olmaz heralde
|
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
mustafakirli abimiz 1.6 dizel 90 hp araça takmaı başarmıştı oda bi anlatsa dizel kullanan aradaş fadalanır
|
||||
||||
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bugun kolu tanıttırdım yalnız nerde cc yazısı cıkacak anlamadım aracım otomatik ne vites konumunu gosteren ekranda ne km yi gosteren ekranda nede ön teyp ekranınca cc yazısı gormedim birde bu kol nasıl kulanılır anlatacak varmı
ben çalısmıyor zannettim ilk zamanda sonra 50 km ustundeyken kolu on yaptım ve altta 4 ya bastım calıstı ama normalde nasıl calısır bilen varmı ve o + - ne işe yarıyor ? |
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Cc yazisi zaten cikmayacak buyuk ihtimalle. Sabitlemeyi hiz ibresinden takip edeceksiniz. Hiziniz cok ise - tusuna basarak azaltacaksiniz, az iste + tusuna basarak artiracaksiniz. Biraz deneme yanilma yolu ile kolayca anlarsiniz. |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |