![]() |
|
Araç uzun süre yatacak.Önerileriniz arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bilmem sık sık f5 yap :D
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim bildiğim aracı takoza alacaksın motor yağını boşaltıcaksın akü kutup başlarını çıkarıcaksın 1 sene bekler seni (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Evet katılıyorum
![]() |
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
aracı haftada bir çalıştırdığınızda mutlaka klimayı da çalıştırın.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Akü kutup başının sökülmesi; araçta alarm v.s varsa boşuna çalışıp akünün bitmesini engellemek içindir.Bir de kutup başlarını sökerek arabanın elektiriksiz kalmasını sağlamak böylelikle herhangi bir kaçak,darbe gibi olumsuz durumlarda aracın elektrik kaçağının önüne geçmek.
Doğru oranda antifiriz koyarak donmanın önüne geçilmeli. Silecek su haznesine de kışlık cam suyu konulmalı. Yağ boşaltırsan 3 ay sonra değişimi otoparkta yapmak zorunda kalırsın. Ama 3 ay sonra arabayı çalıştırınc ilk işin ustaya gitmek olsun. EL frenini çekmene gerek yok teker önü-arkasına bişeyler koyarsın.Vitese takmana gerek yok. Lastiklerin yeni ise takoza kaldırsan iyi olur.Ben kaldırmadım 4 ay sonra lastikleri değiştirdim.Eskiydi zaten. Ayrıca araştırırken şunu da öğrenmiştim;branda v.s ile örtme aracını.. Boyaya ve kaportaya zararlıymış.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |