![]() |
|
Avans vuruntusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar sorunum ile ile ilgili çalışmalarım tam gaz devam ediyor.
son olarak yetkili servisde NİLKAR-Bursa da aracı pc ye bağlattık herhangi bir hata vermedi. fakat bizim avans vuruntusu tam gaz devam ediyor. Şimdi cem kardeşim bana soracaktır kayışlara baktırdınmı abi diye ![]() konuyu özetlemek gerekirse benim problem düşük devirde genelde sıkışık tarfikve dur kalklarda yada rampa çıkarken aracın tkır tıkır ses çıkarması gaz verince yada gaz kesince kesiyor.eğer araca istediği gazı verip yada gazdan çekmeziseniz tıkır tıkır gidiyorsunuzki zaten bu durumda hemen gaz verip bir üst vitese geçiyorum. ama daha önce yapmayan araç niye böyle yapmaya başladı lütfen cevap verecek arkadaşlar şunu değiştir bunu değiştir demeden önce konunun üstlerini okuyup ona göre cevap versinler ![]() sevgili cem muhakkak bir cevap yazacaksındır biliyorum aklıma son gelen bir şey acaba aracın eski tip selonoidleri ile ilgili olabilirmi zaten geçtiğimiz senelerde hata vermiş o an için yağ değişimi ile çözmüştük.bir daha hata vermemişti ama ara ara sarsıntılı vites geçişleri oluyor. yenitip selonoid ve yazılım yüklemesi çare olabilirmi , eski tip selenoidler kararsız vites değişiminemi sebep oluyor acaba. |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sadece kayıs demedım abımm
![]() Pekı selenoıd olsa durdugu yerde bostayken o ses cıkarmıydı sence ???
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ist. geleceğim cem bu sesi sana dinletmeye
![]() şaka bir yana cem aslında o gün buluşmada duyduğumuz ses kalmadı triger ve devir daim değişimi sonrası ama ortak düşünce araca deneme sürüşü yapan ustaların görüşü bu avans vuruntusu diyorlar. Hatta bir tanesi bana aracı devirsiz kullanıyorsun dedi ![]() ![]() |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O zaman kolay gelsın abı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
eyvallah cem.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
fincanlardan geliyo olabılırmı ses pekı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
okulyolu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2015 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba
Konu oldukça eski ancak benzer bir durum yaşıyorum. Partner 1.9 Dizel aracımda bazan sabahları ve ara sıra düşük devirlerde, dur kalklarda avans vuruntusu sesi geliyor. Kaç ustaya gösterdimse net bir cevap vermediler. Acaba sizin sorunun kaynağı neydi öğrenebildiniz mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |