![]() |
|
Peugeot için led ampül ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benım aracında her yerınde led var ama arıza vs yok. Zaten benım arac eskı oldugu ıcın boyle ıslerde arıza dıye bırsey olmaz
![]() Ledlerın kalıtelı olanlarından tavsıye ederım. Cok ucuz olanlarına yonelmeyın. Cunku cabuk bozulabılıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 23 Eylül 2011 Saat 10:38 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
geniş açılı derken ben bunu nasıl anlayabilirim?
sadece üzerinde değilde kenarlarında da led bulunan lambalardan mı bahsediyorsun.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
lpg ile ilgili arıza lambası ne oldu peki?
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
Hocam shell kullanıyorum 50 liralık yakıt bitirdim arıza lambasından eser yok umarım yanmaz bundan sonra :) |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Metınım ledlerı cesıtlerını acılarını tanıman gerekır. Esasında cok basıt...
Mesela mantar, superflux, SMD5050, SMD3528, powerled vs vs
Bırde bunların harıcınde RGB ledler bulunur degısık renkler uretebılırler vs...
Dar acılı led...
![]() ![]() Mantar led geniş acılıdır. Farklı acıya sahıp olanlarıda bulunur
![]() ![]() Super Flux Led. Değişik açılarda olanı vardır
![]() ![]() ![]() ![]() SMD5050 veya SMD3528. 180 derece acılı ve kuvvetlı ısık verırler. 5050 olanı buyuktur daha cok ısık verır. 3528 ıse kucugudur.
![]() ![]() ![]() İşte benım bagajımda takılı bulunan 3 lu SMD5050 modül
![]() 3528 ve 5050 farkı
![]() Power Led = En kuvvetlı ısık ureten ve yerıne gore ısındıgından dolayı sogutulması gerekebılen bır leddir. 1W olanları bulunur. Dıgerlerı cok daha az guce sahıptır...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
aynen bende taktım sorun yok ayrıyetten parklarada taktım hıc bır sorun yok :) |
|||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||
![]() |
|||
||
Araclar ıcın uretılmıs modellere gelırsek. Power Led... Bence en guzeli
![]() SMD ledlı park ampulu. Resımdekı 9 lu. bunun 5lısıde var 13lusude var. 5 lı olupta onune power led takılmıs olanıda var
![]() Dar açılı ledlı
![]() Hele bunlar hıc guzel ısık vermez.
![]() SMD nın en kucuk modelı...
![]() |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
Ledlerle ilgili herşeyi açıklamışınız hocam elinize sağlık aynen sperflux ledler mükemmel oluyor ama daha hiç takmayı denemedim.. kadran aydınaltmasında öneriyolar süperflux ledleri 380 derece filan diye duymustum yalanmıdır dogrumudr bılmıyorm :)
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Bır led ampulun ısık acısı 180 dereceyı gecmez bence. 380 derece ne demek bır dusunurmusun
![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok hocam biliyorumda öle duymuştum atmak bedava bencede palavra :) |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Gunes harıcındekı hıcbır ısık kaynagı 360 derece aydınlatamaz zaten |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
ultra yuvarlak....
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |