![]() |
|
Dün Çevirmede Polisle Olan Dialog |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
canım kardeşim zaten suçlusun cezayıda kabul ediyosun tamam ama sen adama abi diye başlarsan maça da 1-0 yenik başlamış olursun yaşınız gençse öyle başlamanızda normal ama kendinizi ezdirmicektiniz biraz diş gösterdin mi akıllanıyorlar
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hüseyin ...özelden sana cevap veremiomuşum .. banlandım 1 saat içinde 25 özel mesaj gönderdiğim için 1 saatin bitmesini bekliyorum ...
|
||
![]() |
||
|
Cam filmi yasak diye bir madde yokki ilgili maddede sürücülerin görüşünü ileri derecede engelleyici aksesuar ve materyeller diye yazıyor 2 numara cam filmi (ön camda olmadığı sürece)neyi engelleyecekki.Ayrıca benide durduruyo polis dediği şuydu cam filmi olabilir biz dışardan bakınca içeriyi görüyosak kimse kimeye ceza yazamaz siz kota doldurma çevirmesine denk gelmişiniz anlaşılan.
|
||
![]() |
||
|
çok geçmiş olsun bu anlatılandan çıkan sonuç hepimizin aracında ufakta olsa yasalara aykırı bir kaç şeyler mevcut ve polislere takıldığımızda onlara kafa tutmamak ufak bir dikleşme size 180 tl mal olmuş.siz kıl polislere denk gelmişiniz... daha değişik bir olayda benim başıma geldi ama alttan alarak cezasız olayı kapattım allahtan. tekrardan geçmiş olsun.... |
||
![]() |
||
|
paylasım ıcın tesekkurler mantıklı
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar bana emekli bi albayın söylediğini size anlatayım. polis size hakaret ederse usulsüz işlem yaparsa direk jandarmayı arayın dedi nerde olursanız olun polis bölgesindede olsanız jandarma gelir ve polis yapıcağı işlemi jandarmanın önünde yapar diye anlattı başıma böyle bişi gelmedi ama gelirse bi denicem nolcak söyledikleri doğrumu acaba.
|
||
![]() |
||
|
dıncerım saglık olsun allah belalarını versın rusvetcı 5 kurusluk adamlar kardesım lafımda acık arkasındayım soyledımın sen sıkma arkasında sıkmasın canını colundan cocundan cıkar adı lerın
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Arkadaşın biraz fazla üstelemiş tamam diyip fazla diyaloğa girmeden 70 lira razı olacaktı.Ruhsata işlenen cam filmine bişiy diyemez. Muayeneden hafif kusur olarak cam filmiyle geçtiğinizde o kağıdı saklayın işe yarayabiliyo.Aynı olay abimin başına geldi camda film var diyo polis ee caza yazıcam ben muayneden böylece hafif kusur olarak geçtim sen nasıl ceza kesersin diyo tamam göster o zaman muayne kağıdı o sırada aksilik ya o çıktıyı bulamıyo sonuç arabayı tekrar 3 hafta önce daha muayneden çıkmış tekrar muayneye sevkediyo gitmesse 1 hafta sonra araç trafikten men gitmedi araç men olarak gözüktü sonra halledildi tabi.O yüzden polislere karşı fazla ısrarcı olmamak lazım yoksa bizlere her yerden kusur çıkarabiliyorlar.
Düzenleyen Platinium - 29 Ağustos 2011 Saat 14:48 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
ya katılıyorum hata bizde arkadaş biraz daha sakin olsa 70 tl cezayı yiyip aryılıcaktık ordan eger yasalar bunu yasaklıyosa satışınıda yasaklamak lazım iem e mesaj atıyosun modifiye işletilebiliyomu ruhsata diye evet işletiliyo diyiyo paranla işletiyosun sonra polis gene ceza kesiyo ruhsata işli dediğindede beni ilgilendirmez yasak diyiyo ozaman fabrika nasıl verdiyse öyle binicez en fazla 1 koku takıp bırakıcaz araçları |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Şefim kusura bakma ama tamamen sizin hatanız... POLİS memurlarımızı suçlamanızın luzumu yok burda.. onların Şerefi,namusu,ırı,arzı, bozuk olabilir bu gayet normal size burda düşen Polisleri daha fazla kızdırıp ses kaydına almaktı.. gerisini Savcılık hallediyor. burda hata tamamen sizde.. Düzgün insanları bulup böyle küçüklüğünden beri polis hayali kuran çocuksu zekalı kişisel benliğini geliştirememiş insanlar var polislikte. bu insanlar kendilerini Kral sanıyor. Ünüformasını çıkarttığı anda dövüceksin bu Ş,erefsizleri.. Geçmiş olsun.. Hata sizde derken mecazı anlayacağınızı sanıyorum.. |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Evet cikiyor oyleleri. Sabirli olmak gerek.
Bakin biraz once yazdigim mesajda elestirdigim cumlenin bir benzerini yine kullandiniz. Belki buradaki pek cok kisiye sizin yazdiginiz cumle normal gelebilir ancak bana gelmiyor ve bunu bilmenizi istiyorum. Polisin kendisi hususi aracinda cam filmi kullanmis kullanmamis o bizi ilgilendirmez. O bizim sorunumuz degil. Biz bir birey olarak yasalara bagliyiz ve o yasalari uygulamakla yukumluyuz. Polisin de kendisi bunu bilmeli ve aynen uygulamali. Yani ulkede yasayan herkes bunu boyle dusunmeli. Yoksa o boyle yapiyor ben de yaparim seklinde sozler ne bize bisey kazandirir ne de ulkeye. Kotu ornek, ornek olarak gosterilemez. Polisin kendisi yanlis yapiyorsa biz onu ornek alamayiz. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
cam filmi polislerin kendi hususi araçlarındada var onlarada ceza kesiliyomu acaba
|
||
![]() |
||
|
koliva ... tamam cam filmi yasak olabilir. sıkıntı yok .. bu gün benide durdursunlar kardeşim cam filmin var ceza kesiyoruz desinler. tamam kesin derim keserler konu kapanır.. ama böyle dalga geçerek insanı ezmeleri beni delirtiyor üstadım... ben bundan yana çok sitrese giriyorum ..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ceza ve baglama olayini abartmislar. Tamam ceza olabilir ama baglamaya kadar gitmemeli.
Diger taraftan bu tarz basliklarda genellikle karsilastigim benzer bir cumle bu baslikta da var. "arkadaş biz napptık şimdi ya piyasada bütün arabalarda var film" Bir kez daha neden bu sekildeki bir cumleyi yanlis buldugumu burada dile getirmeyecegim. Sadece bu noktaya da vurgu yapmak istedim. Düzenleyen koliva - 29 Ağustos 2011 Saat 13:37 |
||
![]() |
||
|
yazıkkkk çok yazıkkkkkkkk...
|
||
![]() |
||
|
vallaha çıksanda çıkmasanda olan bu bayram arifesine 250 tl borc + arabasız girdi arkadaş |
||
![]() |
||
|
şimdi bir şey diyeceğim.. lütfen kimse bana kızmasın ... özellikle önce belitreyim hepsi için değil bu lafım.. ...çoğu sivil hayatta başarız olan birilerine laf geçiremeyen egosu olan bir takım insanlar ezber yapıp kitap okuyarak sınavları kazanıyor... sonrada canı sıkıldıkça egosunu tatmin ederler.. .. lanet olsun ya...gelde çileden çıkma...adamı dinden imandan çıkartırlar.
|
||
![]() |
||
|
albayım onuda söledik yok direk kesti cezayı bindi memurun tekide yanımız yürün
yoksa teklif etmedik değil |
||
![]() |
||
|
Adamlar... Resmen Rüşvet İstemişler...
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
yorumsuz
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |