![]() |
|
arbama yeni ayakkabı aldım. :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun güzel olmuş sahte disk olayıda çok hoş olmuş
Arkadaşlar bu sahte diskleri mavi,silver ve kırmızı olarak 9-13 lira arası hepsiburada.com adresinden temin edebilirsiniz http://www.hepsiburada.com/liste/disk-koruyuculari/department.aspx?CategoryId=20024940 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jantların Hayırlı Uğurlu Olsun; Yakışmış
Arkadaki Sahte Diskler Çok Güzel Yakışmış Ellerine Sağlık; Onu Nereden Temin Edebiliriz... |
||
![]() |
||
|
Teşekkürler. |
||
![]() |
||
|
Sahte disk olayı yapmamış olsaydım kampanalar çirkin görünüyordu. Çelik jant taktırıp da kampanaları boyamayı düşünenlere tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
|
Jantları 16" yapmayı planlıyordum ama bizim buralarda yollar berbat, kasistler yüksek. Mecburen 15" taktım ki lastiklere zararı olmasın. |
||
![]() |
||
|
Allah razı olsun. Ofseti yanlış hatırlamıyorsam 25 olması gerek. Jantları tanıdık bir abimizden aldığım için çok fazla bişey sormadım. |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
mükemmel olmş güle güle kullanın
Düzenleyen EmRe26 - 28 Ağustos 2011 Saat 15:29 |
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
valla ben de tam diyecektim ki hava soğtmalı disklerin on numara olmuş :) hayırlı olsuun yakışmış
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ozellikle sahte disk olayi cok hosuma gitti. Jantlar da guzel durmus.
|
||
![]() |
||
|
cem abi bu jantların çakmasını tft üretiyordu ama yakışmış bayağı dime hoş olmuş yani biraz daha inç büyük olsa
![]() |
||
![]() |
||
|
Benım cok hosuma gıttı masallah dıyelım...
Bu jantları fordda bmwde vs cesıtlı marka araclarda gormustum ama 206 da cokda guzel durmus gercekten cok begendım...
Ofsetı nedır bunların ??? Bırde bu jantlar uzak dogu malı degıl mı ?
|
||
![]() |
||
|
iyi olmuş iyi
![]() |
||
![]() |
||
|
2000 model 206 XT aracıma yeni jant ve lastik takımı aldım.
RC Racing 950 15" 4 X 108 jant Nexen 195 / 50 R15 82 V lastikler 5 X 250 = 1250 TL elden taksitle ödeyeceğim. ![]() BMW X5 jantlarına benzesin istemiştim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son resimde gördüğünüz gibi arkalarda kampanaların kötü görüntüsünü gizlemek için sahte disk denilen metal aparatlardan taktırdım. Nasıl görünüyor? Yorumlarınızı alayım. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |