![]() |
|
Airbag ikaz lambası devamlı yanık?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
ahmisk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar bu koltuk altı soketler yolcu koltuğumu ,şoför koltuğunun tdöşemesimi yoksa koltuğun döşemeye bakan yüzeyinde mi? Araç 307 XT dir.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
ahmet |
||
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
şöför ve yan koltugunun altında bakıldıgı zaman zaten bi hortum içerisinde göreceksin.
Düzenleyen ibrahim Aslan - 07 Ekim 2011 Saat 22:02 |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
netice ?
Yani sorun giderildi mi ? Giderildiyse nasil ? |
||
![]() |
||
ahmisk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
Şoför Koltuğun alt kısmında gri renkli bir soket varmış. Henüz sorunu çözemedim.Çözünce sizlerle paylaşacağım.
İşin garip tarafı airbag hatası kontağı yarım çevirdiğinde kayboluyor ve 30 saniye sonra tekrar geliyor.Anahtar ile yolcu ve şoför koltukları arasındaki airbag switch ini OFF konumuna aldığımda sistem yolcu airbaglar devre dışı oldu diye alarm üretiyor. |
||
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bizdede polo varken olmuştu bi türlü sönmemişti sonra koltuktan olduğu ortaya çıktı :) çok garibime gitmişti o gün bügün koltuğu geri çekerken hep dikkat ediyorum.
|
||
![]() |
||
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
|
|
||
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
||
![]() |
||
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
|
çok doğru aynı şey bugün başıma geldi bilgisayara takıldı ve direksiyon simidi içindeki bobinden olduğu söylendi.Bende yolcu havayastığı kapalı diyordu .....Arıza lambası söndürüldü şimdilik :)))
|
||
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
||
![]() |
||
|
Koltuk Altı soketler ve kablolarla oynadıktan sonra sorun kısmen çözüldü. Araba çalışırken airbag fault hatası gelmiyor fakat araba ile yola devam ederken Direksiyonu sğa sola çerdiğimizde hata tekrar geliyor :) ilginç bir arabamız var wesselam
|
||
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
||
|
||
![]() |
||
rasit06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
direnç attırdığın zaman kaza yaptığında Airbag patlamaz.bunuda biliyorsun değilmi(Allah korusun)
|
||
2004 1,4 HDI XR
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
bendede alıyor özellikle eşim nezaman arabaya birilerini doldurup gezmeye gitse aynen basımıza geliyor.. ama tamiri basit benim için.. sag ön koltuk altındaki fişleri haraket ettriyorum geçiyor:)
|
||
![]() |
||
|
Sorun kesinlikle direksiyon kolundaki temassızlıktan kaynaklandığına emin oldum.Direksiyonu yükseklik ayarı yapar gibi aşağı yukarı haraket ettirdiğim de arıza kesinlikle kayboluyor.Fakat sağ/sola dönüşlerde yarım daire civarında direksiyon döndüğünde hata tekrar geliyor. Burada Göztepe civarında olupta Peugeot servisi tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Ayrıca ali.a@rocketmail.com e-mailime servisi olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. |
||
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
||
![]() |
||
|
Göztepe civarında olupta Peugeot Özel servisi tavsiye edecek arkadaşlara
şimdiden teşekkürler.
Ayrıca ali.a@rocketmail.com e-mailime servisi olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. |
||
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
||
![]() |
||
AliERYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliERYILMAZ
|
Arkadaşlar mrb, 307 xr 1.4 hdi arabamda airbag fault yazısı peydah oldu. eskiden bikaç kez yanmıştı, koltuk atındaki soketlerle oynayınca sönmüştü. şimdi koltuk altındaki soketler çare etmedi. pp 2000 e bağlattım, ^^sürekli arıza van şebekesi ile^^ gibi bir arıza veriyor. airbag ci beyinden olabilir vs dedi? nasıl bir çözüm bulabilirim, yardımcı olabilecek arkadaş var mı ??
|
||
2004 307 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
muamma06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
selam, konuyu hortlatmış gibi olmak istemem ama bi sorum olcak; aynı airbag ikaz lambası bende de yanıyor hem de aylardır, 1 gün sönüyosa 5 gün yanıyo devamlı, arasıra kayboluyo kafasına göre sonra geri yanmaya başlıyo alıştım artık, haftasonu koltukları söktüm ( ön iki koltuğun sadece oturulan kısımlarını) fakat kablo-soket moket göremedim, yok yani... acaba benim araçta mı bi anormallik var yoksa ben de mi? elektrik/elektronik namına hiçbişey yok benim ön koltukların altında, bu ikaz lambasına nasıl bi çözüm önerirsiniz? (2000 206 xr-ov)
|
||
![]() |
||
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
ARKADAŞLAR 206 ARAÇLARDA AIRBAG GERÇEKTEN TUHAF..BENİM 206 'M XS MODELİ...DOĞAL OLARAK ARKA KAPI OLMADIĞINDAN ÖN KOLTUKLARI ÖZELLİKLE SOL ÖN KOLTUĞU YATIRDIĞIMDA VEYA İLERİ GERİ HAREKET ETTİRDİĞİMDE AIRBAG IŞIGI İLK ALIŞTIRIRKEN YANIP SÖNÜYOR SÜREKLİ...YANIK KALMIYOR.YANIP SÖNÜYOR :) KOLTUĞUN ALTINDA TUHAF BİR KABLO VAR...ONLA İLGİLİ OLABİLİRMİ...SÜREKLİ YANIP SÖNERKEN STOP EDİP 2 GÜN SONRA TEKRAR ÇALIŞTIRDĞIMDA SORUN GÖZÜKMÜYOR :)) ARACIM ARKA KOLTUĞA KİİMSEYİ KABUL ETMİYOR HERALDE.. :)))
|
||
![]() |
||
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
genelde koltuğun altındaki soketten oluyor.ileri geri oynattığınızda aırbag uyarı veriyor
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
bence o soketleri kestirip direk bağlatmak en sağlıklı çözüm. sonuçta o koltukları söküleceği zaman işe yarayacağı bi sistem, pek bi önemi yok diye düşünüyorum
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
on koltugun altindaki soketler cikiyor. bende arabayi temizlerken cikiyor.baska bir sorun yoktur insallah.
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
|
Bizim 306 yı önceki sahibi koltuk altındaki tabandan gelen kabloyu bir direnç ile kısa devre yapmış. Bunu yapmaktaki amaç ney? Airbag yine çalışır mı?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |