![]() |
|
106 ya 205 gti jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o araç yabancı oda onu kullanmış bakarım bunada ama çogunlugu kaynaklı çıkıyo 5 6 taneye baktım şuana kadar
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
evet sayende 205 jantı bulmuş bulunuyorum vede akşama alıcam bi aksilik çıkmazsa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlısı Dinçer,resimleri bekliyoruz
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
beyazda beyaz çok boğabilir ama kaliperleri kampanayı kırmızı yaparsan olur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bakıcaz artık bi renk boyucaz :)
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
hayırlı olsun dincer :)))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
eyvallah baktım resimlerini felan yolladı jantlar boyalı değil ufak tefek çizikler gözüküyo resimde akşam görüşücez bakıcam bi aksilik çıkmazsa alıcam sölemesine göre kaynak çatlak patlak yokmuş bakıcaz artık
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok sevindim :)
|
|
![]() |
|
bende sevinmiştim taki janttaki kaynagı görene kadar telde söylenenle görünen gene birbirini tutmadı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |