![]() |
|
ABS Problemi Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende de kullanım kılavuzu var oyle bırsey okudugumu hatırlamıyorum. Yarın tekrar bakacagım. Ayrıca bındıgım 306ların hepsı bozukmu yanı hıcbırınde abs ısıgı yandıgını gormedım
![]() En son Ibo nun aracını test ettık ıste onda da asb ısıgı yanmıyor. Abs ısıgı sadece arıza olusup abs devre dısı kaldıgında yanar benım bıldıgım kadarıyla...
|
||
![]() |
||
|
falla istersen msn yi ac ordan gösterem yani elimde suan .....
|
||
![]() |
||
|
Sorun tıkır tıkır vurması cecoli.....
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaygan zeminlerde ABS girdiğinde yanan araçlar gördüm ben ama açıkçası benim araçta o anda hiç dikkatimi çekmedi ama yanarsada şaşırmam normaldir yananı gördüm çünkü.
|
||
![]() |
||
|
degişimler gösteriyor desene farklı bi ABS
![]() |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Ama şunu söyliyim 306 nın gerek ABS si gerek frenleri çok tuhaf geliyo bana zayıf gibi sanki bidaha lastik alırsam yere yapışan kaymayan yumuşak bir lastik alıcam :)
|
||
![]() |
||
|
lastikden yaparmı diye düşündüm ama daha degiştirmedim bakalım ondan sonra ne olacak lastiklerimde aslında iyi degil......sanki bana lastiklerden geliyor gibime geliyor..
|
||
![]() |
||
|
Ibocum acıkcası ben aldıgımdan berı el surmedıgım frenlerımden bıle cok memnunum. 30.000 km oncede frenlerımın bakıma ıhtıyacı vardı. Suanda frenlerım bıtık halde neredeyse yanı. Ayrıca abs ısıgı kontak acmanın harıcınde benımkınde hıc yanmaz.
Bırde dıger araclarda cekıs kontrol sıstemının ısıgını goruyor olmayasınız??? asr veya esp nın ısıgı devreye gırdıgınde yanar mesela!!! Ama abs ısıgının yandıgına hıc rastlamadım ama ıddıa etmem...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Valla bilmiyorum ya ama bida frenden balata falan değişmi olursa gerçi yeni değiştim ama teker silindirlerini muhakkak değişicem. ışık dediğin gibi asr yide görmüş olabiliriz |
||
![]() |
||
|
şimdi benim arabada ESP yok Abs yaa gelirsen kayseriye gösteririm insallah veya ben gelirsem istanbula ...
|
||
![]() |
||
|
Bence teker sılındırını hıc elleme. Orada kolay kolay bır sıkıntı olmaz. Actırır baktırırsın tamır takımı bozulmussa degısır. Yoksa kalıperler ıyı paradır bılgın olsun...
Onun yerıne egerkı sıkıntı oldugunu dusunuyorsan ana merkeze baktır... Ister ıstemez zamanla verımı dusmus olabılır.
|
||
![]() |
||
|
Vıdeoya cekebılırsın mesela gelmeye gıtmeye gerek yok
![]() Bırde aklıma su geldı. Acaba abs merkezınde bır problem olabılır mı acaba ??? Ama o kadar usta arabaya normal dıyor. Ben ona bır anlam veremedım ![]() Düzenleyen CeCoLi - 16 Ağustos 2011 Saat 01:33 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Bilmiyorum ya gidicem fren testine sokucam arabayı varmı bildiğin bi yer :)muayne dışında
|
||
![]() |
||
|
dur cekeyim olursa insallah yarın gidecem zaten cekeyim bak bi .....
|
||
![]() |
||
|
Sanıyorum Cevızlıbag' da olması lazım...
|
||
![]() |
||
|
yarın yükleme yapayım bakalım ses olacakmı gerci bulacagımız zaman olmaz da .....
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
lastiklerinde bi sorun olabilir bence dişleri nasıl lastığın
|
||
![]() |
||
|
Ewet Arkadaşlar Malesef cekemedim nedeni ses cıkmıyor olması telefondan lastikler kötü bitik durumda....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |