![]() |
|
ikiyüzaltı mı sattım fiyat nasıl sizce :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet profesyonel anlamda araç alıp satanlar bu yöntemi uyguluyorlar, hayırlısı inşallah.. saygılar
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
Albayım teşekkür ederim alana da hayırlı olsun bana da o zaman.. Yaw bi anda içime neşe doldu.. Bugün içindeki özel eşyaları boşaltırken inan ağlamak üzereydim ya ilk aracımdı çok duygulandım hakkaten..
|
|
|
|
![]() |
|
Umarım otomatik güzel bir 307 ile yeniden aranızda olurum.. Foruma üye olduğum günden bu yana cevap bulamadığım tüm sorularımı cevapladınız zaman ayırdınız okudunuz.. Tüm forum üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.. iyi ki varsınız diyorum herkese..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |