Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:28
evet gerçekten güzel olmuş...güle güle kullan...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:41
Güle güle kullan çok güzel duruyor. O kadar kişi sormuş. Hala ne kadara yapıldığı bilgisi gelmemiş. Devlet sırrı mübarekGöz Kırpma.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:44
Orjinalini yazan: Menderes Menderes Yazdı:

Güle güle kullan çok güzel duruyor. O kadar kişi sormuş. Hala ne kadara yapıldığı bilgisi gelmemiş. Devlet sırrı mübarekGöz Kırpma.

Arkadas bugun bıraz yogun. Gordugu gıbı cevap verır elbet Gülme 
Esasında basta nıye yazmamıs kı desenıze Embarrassed
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:48
çok güzel olmuş, işçilik baya başarılı da, herkezden farklı olarak merak ettiğim bir şey var.
kimsede sormamış, How much money? KahkahaDil Çıkarma
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:49
fiyatı bende merak ediyorum ...eğer uygun ise önce şu benim direksiyondaki kaplamayı sökücem..iz kalcak diye korkudan sökemiyordum ..Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:51
solım 70 100 arası degısmez dıye tahmın edıyorum 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:00
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

çok güzel olmuş, işçilik baya başarılı da, herkezden farklı olarak merak ettiğim bir şey var.

Sana not much money Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:03

Güzel olmuş güle güle kullan yakında bende kaplatacağım,ilgilenen arkadaşlara duyurulur 125 tl ydi son rakamı.İçerenköyde bir firma kumaş olarakda alkantara düşünüyorum yaparsam resimlerini paylaşacağım.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

Sana not much money Sırıtma
Dil Çıkarma
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Güzel olmuş güle güle kullan yakında bende kaplatacağım,ilgilenen arkadaşlara duyurulur 125 tl ydi son rakamı.İçerenköyde bir firma kumaş olarakda alkantara düşünüyorum yaparsam resimlerini paylaşacağım.

alkantara çok iyi fikir, farklı olur. siyah yada koyu griThumbs Up
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Alcantara kumas bence dıreksıyonda kullanılamaz. Cunku alcantara puturlu bır kumastır. Dıreksıyonda cabuk bozulabılır dıye dusunuyorum. Derı gıbı dayanıklı olmaz...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:11
Cem kardeşim bende baya bir araştırdım alkantara kumaşını yarış araçlarının direksiyonlarında kullanıyorlar daha rahat bir kavrama ve tutuş sağlıyor.Dayanıklılık konusunda negatif bir açıklamaya rastlamadım.Ama yinede araştıracağım.Bu arada kumaşı ayrı alıp yaptıracağım,kumaşlarla ilgilenen arkadaşlar varsa yonlendirme yapabilirler...
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:39
Arkadaşlar Topkapı'da yaptırdım 100 tl dedi 90'a bıraktı baya zorladım ama inmiyo fiyatı neden inmediğini iş bitince anladım. Bu işlem 4 saat filan sürüyo işçiliği temiz ve kaliteli gitmeden önce araştırdım. Oto Center'da yapan varmış 60-80 arası ama tamirci cevreme sorduğumda ordakini begenmediklerini söylediler mazeme kalitesi olarakta fark varmış. Her marka araca yapıyor kaplamayı istersen direksiyonu bırakıyosun sana yedek direksiyon takıyo yolluyo başında durmanada gerek kalmıyo. Sizlerinde ihtiyacı olacağını düşündüm. 3-4 tane kartını aldım yaptırmak isteyene yardımcı olurum arkadaşlar
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:41
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

solım 70 100 arası degısmez dıye tahmın edıyorum 
ahmetim benim her zamanki gibi üst düzey tahminlerinle yanımdasınn... Sırıtma
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:44
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Hakan abim öncelikle hayırlı olsun,biliyorsun bende de aynı sıkıntı var,ne kadar yaptırdın ve nerede yaptırdın ? Paylaşırsan hem bana hem de yaptırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlayacaktır.
kardeşim yaptırırız 90 tl yapıyo fiyat belki pahalı gelebilir ama daha ucuzuda beş para etmiyo kardeşim ucuz etin yahnisi gibi düşün cidden bayabi emekği var ve uğraşıyo.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:45
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:46
Bu arada da kusura bakmayın bu aralar yogunum onun için sizleri bu kadar kıvrandırmadan cevaplandırmak isterdim ama sağlık olsun ne diyim iş sonuçta.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:46
150 tl yaptırdım
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:53
Orjinalini yazan: OKANKYM OKANKYM Yazdı:

150 tl yaptırdım
abovvvvvvConfused
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 14:50
Hakan abim,aracım gelince değerlendireceğim birşey mutlaka,çünkü ciddi anlamda aşınma var direksiyonda ve sağlam bir kaplama ihtiyacım var. Bilgi için teşekkür ederim abicim :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2368 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 45 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9257 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 287 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 123 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 115 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 307 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 196 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6793 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 149 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 156 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 154 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 737 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 205 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 194 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 894 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 353 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 570 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 419 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107928 14 Salihsencan
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English