![]() |
|
Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet gerçekten güzel olmuş...güle güle kullan...
|
||
![]() |
||
|
Güle güle kullan çok güzel duruyor. O kadar kişi sormuş. Hala ne kadara yapıldığı bilgisi gelmemiş. Devlet sırrı mübarek
![]() |
||
![]() |
||
|
Arkadas bugun bıraz yogun. Gordugu gıbı cevap verır elbet
![]() Esasında basta nıye yazmamıs kı desenıze
![]() |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok güzel olmuş, işçilik baya başarılı da, herkezden farklı olarak merak ettiğim bir şey var.
kimsede sormamış, How much money?
![]() ![]() |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
fiyatı bende merak ediyorum ...eğer uygun ise önce şu benim direksiyondaki kaplamayı sökücem..iz kalcak diye korkudan sökemiyordum ..
![]() |
||
![]() |
||
|
solım 70 100 arası degısmez dıye tahmın edıyorum
|
||
![]() |
||
|
Sana not much money
![]() |
||
![]() |
||
|
Güzel olmuş güle güle kullan yakında bende kaplatacağım,ilgilenen arkadaşlara duyurulur 125 tl ydi son rakamı.İçerenköyde bir firma kumaş olarakda alkantara düşünüyorum yaparsam resimlerini paylaşacağım. |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Alcantara kumas bence dıreksıyonda kullanılamaz. Cunku alcantara puturlu bır kumastır. Dıreksıyonda cabuk bozulabılır dıye dusunuyorum. Derı gıbı dayanıklı olmaz...
|
||
![]() |
||
|
Cem kardeşim bende baya bir araştırdım alkantara kumaşını yarış araçlarının direksiyonlarında kullanıyorlar daha rahat bir kavrama ve tutuş sağlıyor.Dayanıklılık konusunda negatif bir açıklamaya rastlamadım.Ama yinede araştıracağım.Bu arada kumaşı ayrı alıp yaptıracağım,kumaşlarla ilgilenen arkadaşlar varsa yonlendirme yapabilirler...
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Arkadaşlar Topkapı'da yaptırdım 100 tl dedi 90'a bıraktı baya zorladım ama inmiyo fiyatı neden inmediğini iş bitince anladım. Bu işlem 4 saat filan sürüyo işçiliği temiz ve kaliteli gitmeden önce araştırdım. Oto Center'da yapan varmış 60-80 arası ama tamirci cevreme sorduğumda ordakini begenmediklerini söylediler mazeme kalitesi olarakta fark varmış. Her marka araca yapıyor kaplamayı istersen direksiyonu bırakıyosun sana yedek direksiyon takıyo yolluyo başında durmanada gerek kalmıyo. Sizlerinde ihtiyacı olacağını düşündüm. 3-4 tane kartını aldım yaptırmak isteyene yardımcı olurum arkadaşlar
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Bu arada da kusura bakmayın bu aralar yogunum onun için sizleri bu kadar kıvrandırmadan cevaplandırmak isterdim ama sağlık olsun ne diyim iş sonuçta.
|
||
![]() |
||
|
150 tl yaptırdım
|
||
![]() |
||
|
abovvvvvv
![]() |
||
![]() |
||
|
Hakan abim,aracım gelince değerlendireceğim birşey mutlaka,çünkü ciddi anlamda aşınma var direksiyonda ve sağlam bir kaplama ihtiyacım var. Bilgi için teşekkür ederim abicim :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |