Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17112
Tarih: 05 Ağustos 2025 Saat 16:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi
Mesajı Yazan: hakann83
Konu: Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:33
Arkadaşlar bu yeni direksiyonum eskiyle yeni arasındaki farkı siz görün benim gibi direksiyonu sorunlu olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

By http://profile.imageshack.us/user/hakann83" rel="nofollow - hakann83 at 2011-08-11

By http://profile.imageshack.us/user/hakann83" rel="nofollow - hakann83 at 2011-08-11

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:34
guzel orjınal gıbı emege saglık

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:37
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

guzel orjınal gıbı emege saglık

eyvallah kardeşim benim cidden kullanımı rahatlatıyo ama 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:39
aynen abı neden kullanıssız olsunkı saten ben ım ıhtıyacım suan ıcın yok ılerıde ne olur bılemem

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:39
walla süper olmuşda 2. resimde ürküttün beni...Embarrassed

Mesajı Yazan: tecktonik
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:41
aynen :)

-------------
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+)

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:42
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

hahaha korkma korkma yukarısı öyle değil beaa 

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:48

Thumbs Up

birden albaydemircanın cecoli yönetimindeki taksici cemil filmini hatırladım Gülme

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:52
heh sansür gelmiş hemen Sırıtma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:53

heh sansür gelmiş hemen Sırıtma

Dil Çıkarma

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:56
Hocam kendin mi yaptın yaptırdın mı?

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 01:59
Yaptırdım arkadaşım elbeceriniz yoksa veya bu iş hakkında bilgin yoksa yapılıcak gibibi bişi değil düşün sabah 11 bıraktım aracı 4 aldım 4-5 saat sürüyo arada kendi işide oluyo ama tek bununla ilgilense bile kafadan 3 saati var 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 08:15
Hakan abim öncelikle hayırlı olsun,biliyorsun bende de aynı sıkıntı var,ne kadar yaptırdın ve nerede yaptırdın ? Paylaşırsan hem bana hem de yaptırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlayacaktır.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 08:21
hocam ne akdar verdın 

Mesajı Yazan: Alparslan
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 08:38
Al benden de aynı sorular ne kadara ve nerede yaptırdın ?

-------------
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :)

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 08:46
Hocam direksiyon çok güzel olmuş. Ankarada da bu işi böyle yapacak biri varsa bi uğramak isterim. 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 08:46
evet ya fiyatı ne kadar :)))

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:09
benim soracağım soruların hepsini sormuşlar bari cevabı bekleyelim Kahkaha

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:19
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

benim soracağım soruların hepsini sormuşlar bari cevabı bekleyelim Kahkaha

Bende beklıyorum bılmıs olalım. Belkı soran olur... Gülme

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:20
abi hayılı olsun bende aracımın direksiyonunu kaplattırmayı düşünüyorum.fiyat olarak ne kadara kaplattın acaba _?

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:28
evet gerçekten güzel olmuş...güle güle kullan...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:41
Güle güle kullan çok güzel duruyor. O kadar kişi sormuş. Hala ne kadara yapıldığı bilgisi gelmemiş. Devlet sırrı mübarekGöz Kırpma.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:44
Orjinalini yazan: Menderes Menderes Yazdı:

Güle güle kullan çok güzel duruyor. O kadar kişi sormuş. Hala ne kadara yapıldığı bilgisi gelmemiş. Devlet sırrı mübarekGöz Kırpma.

Arkadas bugun bıraz yogun. Gordugu gıbı cevap verır elbet Gülme 
Esasında basta nıye yazmamıs kı desenıze Embarrassed

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:48
çok güzel olmuş, işçilik baya başarılı da, herkezden farklı olarak merak ettiğim bir şey var.
kimsede sormamış, How much money? KahkahaDil Çıkarma

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:49
fiyatı bende merak ediyorum ...eğer uygun ise önce şu benim direksiyondaki kaplamayı sökücem..iz kalcak diye korkudan sökemiyordum ..Sırıtma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 09:51
solım 70 100 arası degısmez dıye tahmın edıyorum 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:00
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

çok güzel olmuş, işçilik baya başarılı da, herkezden farklı olarak merak ettiğim bir şey var.

Sana not much money Sırıtma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:03

Güzel olmuş güle güle kullan yakında bende kaplatacağım,ilgilenen arkadaşlara duyurulur 125 tl ydi son rakamı.İçerenköyde bir firma kumaş olarakda alkantara düşünüyorum yaparsam resimlerini paylaşacağım.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

Sana not much money Sırıtma
Dil Çıkarma

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Güzel olmuş güle güle kullan yakında bende kaplatacağım,ilgilenen arkadaşlara duyurulur 125 tl ydi son rakamı.İçerenköyde bir firma kumaş olarakda alkantara düşünüyorum yaparsam resimlerini paylaşacağım.

alkantara çok iyi fikir, farklı olur. siyah yada koyu griThumbs Up

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Alcantara kumas bence dıreksıyonda kullanılamaz. Cunku alcantara puturlu bır kumastır. Dıreksıyonda cabuk bozulabılır dıye dusunuyorum. Derı gıbı dayanıklı olmaz...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 10:11
Cem kardeşim bende baya bir araştırdım alkantara kumaşını yarış araçlarının direksiyonlarında kullanıyorlar daha rahat bir kavrama ve tutuş sağlıyor.Dayanıklılık konusunda negatif bir açıklamaya rastlamadım.Ama yinede araştıracağım.Bu arada kumaşı ayrı alıp yaptıracağım,kumaşlarla ilgilenen arkadaşlar varsa yonlendirme yapabilirler...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:39
Arkadaşlar Topkapı'da yaptırdım 100 tl dedi 90'a bıraktı baya zorladım ama inmiyo fiyatı neden inmediğini iş bitince anladım. Bu işlem 4 saat filan sürüyo işçiliği temiz ve kaliteli gitmeden önce araştırdım. Oto Center'da yapan varmış 60-80 arası ama tamirci cevreme sorduğumda ordakini begenmediklerini söylediler mazeme kalitesi olarakta fark varmış. Her marka araca yapıyor kaplamayı istersen direksiyonu bırakıyosun sana yedek direksiyon takıyo yolluyo başında durmanada gerek kalmıyo. Sizlerinde ihtiyacı olacağını düşündüm. 3-4 tane kartını aldım yaptırmak isteyene yardımcı olurum arkadaşlar

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:41

solım 70 100 arası degısmez dıye tahmın edıyorum 
ahmetim benim her zamanki gibi üst düzey tahminlerinle yanımdasınn... Sırıtma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:44
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Hakan abim öncelikle hayırlı olsun,biliyorsun bende de aynı sıkıntı var,ne kadar yaptırdın ve nerede yaptırdın ? Paylaşırsan hem bana hem de yaptırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlayacaktır.
kardeşim yaptırırız 90 tl yapıyo fiyat belki pahalı gelebilir ama daha ucuzuda beş para etmiyo kardeşim ucuz etin yahnisi gibi düşün cidden bayabi emekği var ve uğraşıyo.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:45
http://api.viglink.com/api/click?format=go&key=a39e83bdb76aa44f27b4c72beb7fbe31&loc=http%3A%2F%2Fforum.peugeotturkey.com%2Fforum_posts.asp%3FTID%3D17128&v=1&libid=1313145887935&out=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fphoto%2Fmy-images%2F708%2Fsta42290.jpg%2F&ref=http%3A%2F%2Fforum.peugeotturkey.com%2Fmember_control_panel.asp&title=P.T%20Haftan%C4%B1n%20Arac%C4%B1n%C4%B1%20Se%C3%A7iyoruz!%282.Hafta%20Oylamas%C4%B1%29%20-%20Peugeot%20T%C3%BCrkiye%20Forumlar%C4%B1&txt=%3Cimg%20border%3D0%20src%3Dhttp%3A%2F%2Fimg708.imageshack.us%2Fimg708%2F4222%2Fsta42290.jpg%3E&jsonp=vglnk_jsonp_13131458858161" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:46
Bu arada da kusura bakmayın bu aralar yogunum onun için sizleri bu kadar kıvrandırmadan cevaplandırmak isterdim ama sağlık olsun ne diyim iş sonuçta.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:46
150 tl yaptırdım

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:53
Orjinalini yazan: OKANKYM OKANKYM Yazdı:

150 tl yaptırdım
abovvvvvvConfused

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:50
Hakan abim,aracım gelince değerlendireceğim birşey mutlaka,çünkü ciddi anlamda aşınma var direksiyonda ve sağlam bir kaplama ihtiyacım var. Bilgi için teşekkür ederim abicim :))

Mesajı Yazan: HAR_teo
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:40
çok güzel olmuş güle güle kullan

-------------
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:53
Hakan O Kartı Yanında Bulundur ... Lazım Olacaktır. Mutlaka

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:05
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:35
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Hakan abim,aracım gelince değerlendireceğim birşey mutlaka,çünkü ciddi anlamda aşınma var direksiyonda ve sağlam bir kaplama ihtiyacım var. Bilgi için teşekkür ederim abicim :))
tamam kardeşim geldiğinde konuşalım yaptırırz sorun değil

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:37
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

albayım ne yalan söyliyim ilk aklıma sen geldin be abi simdide sana yazıyodum bi baktım yorumunu gördüm yazmım dedim burdan yazım dedim albayım senin aracada yaptıralım kesinlikle

Mesajı Yazan: AliÖzagan
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:39
güzel olmuş güle güle eskit

-------------
Peugeot 206 1.4 XR 2001 model Otomatik Benzin(Şeytan Kırmızı) B Rh(-)

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:56
Orjinalini yazan: hakann83 hakann83 Yazdı:

Arkadaşlar Topkapı'da yaptırdım 100 tl dedi 90'a bıraktı baya zorladım ama inmiyo fiyatı neden inmediğini iş bitince anladım. Bu işlem 4 saat filan sürüyo işçiliği temiz ve kaliteli gitmeden önce araştırdım. Oto Center'da yapan varmış 60-80 arası ama tamirci cevreme sorduğumda ordakini begenmediklerini söylediler mazeme kalitesi olarakta fark varmış. Her marka araca yapıyor kaplamayı istersen direksiyonu bırakıyosun sana yedek direksiyon takıyo yolluyo başında durmanada gerek kalmıyo. Sizlerinde ihtiyacı olacağını düşündüm. 3-4 tane kartını aldım yaptırmak isteyene yardımcı olurum arkadaşlar

abicim kart olayını iyi yapmışsın.benim aracada yaptırcam ama airbag felan var direksiyonda söküldün mü bi sorun olmasın.yarında Allah nasip ederse yakından bakıp onaylarsam yaptırcam bende..

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:57
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

abicim kart olayını iyi yapmışsın.benim aracada yaptırcam ama airbag felan var direksiyonda söküldün mü bi sorun olmasın.yarında Allah nasip ederse yakından bakıp onaylarsam yaptırcam bende..

ilk önce airbak söküyo sonra direksiyonu aracı orda bırakirsan daha iyi olur çünmü airbek sökülüykan koncak açarsan arıza ışığı yanıyo taktığındada söner ama sönmeme ihtimali var sonmese 20-30 tlye söndürtürsün sorun olmaz ben de bir sikinti yok airbak le ilgili bir işlem yapmıyo kardeşim için rahat olsun yarın inş. ban gör hoşuna giderse yaptırırız ben adamın işçiliğini beğendim aldığı parayı hakediyo 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:15
vallaha iyi olmuş Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:19

ilk önce airbak söküyo sonra direksiyonu aracı orda bırakirsan daha iyi olur çünmü airbek sökülüykan koncak açarsan arıza ışığı yanıyo taktığındada söner ama sönmeme ihtimali var sonmese 20-30 tlye söndürtürsün sorun olmaz ben de bir sikinti yok airbak le ilgili bir işlem yapmıyo kardeşim için rahat olsun yarın inş. ban gör hoşuna giderse yaptırırız ben adamın işçiliğini beğendim aldığı parayı hakediyo 

sen öyle diyosan  benim için sorun yok abi.Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:22

tavsiye üzerine gittim ben oraya bayada memnun kaldım bastan savma yapmıyo işini yapsa 4 saat sürmez 1 saate yapar verir 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:50

tavsiye üzerine gittim ben oraya bayada memnun kaldım bastan savma yapmıyo işini yapsa 4 saat sürmez 1 saate yapar verir 

doğru abi.inanırım.abi yarın gelcem iftara o  zmn bakarsın deri direksiyon benim arabanınkide ama artık soyuldu.yenile beni demeye başladı da işte korkum airbag te bir sorun çıkması.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 22:02
yok çıkmaz kardeş adamın airbagle bi işi yok airbaği fişinden çıkarıyo fişine tkakıyo oka yarın bakarım kardeşim lafı olmaz

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 22:04

yok çıkmaz kardeş adamın airbagle bi işi yok airbaği fişinden çıkarıyo fişine tkakıyo oka yarın bakarım kardeşim lafı olmaz

saolasın abi.Gülme

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 22:56
hava yapma arkadasım olan var olmayan var

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:08

hava yapma arkadasım olan var olmayan var

kardeşim benim sen yeterki iste yaptırırz beaa benim direksiyonu verim istiyosan Embarrassed

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:09
yok almım yaw benım kı suan ıcın saglam hakan abı sıkıntı yok oyuzden 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:10
abı sen yarın haber vercen demı bana gelıp gelmeme konusunda berabermı gıtcez  sen drekmı gelıcen 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:30

abı sen yarın haber vercen demı bana gelıp gelmeme konusunda berabermı gıtcez  sen drekmı gelıcen 

ahmetim yarın telefonlaşıcaz inş. 100/90 gelicem ama sizinlemi tekmi onu konuşcaz gün içinde ben istediğim saatte çıkarım ama kiz arkadaşım için öylebir söz konusu değil hayırlısı olsun yarın telleşirizz kardeşim

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:35

ahmetim yarın telefonlaşıcaz inş. 100/90 gelicem ama sizinlemi tekmi onu konuşcaz gün içinde ben istediğim saatte çıkarım ama kiz arkadaşım için öylebir söz konusu değil hayırlısı olsun yarın telleşirizz kardeşim

tamam abım saat aksam 17:30 kadar sıkıntı yok ama gene gun ıcnde haber verırısın bana pasam 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:36
tamamdır kardeşimm

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:38

tamamdır kardeşimm

tamamdır abı 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net