![]() |
|
TeknoSA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de televizyonum yok yaw iki tane alsak indirim yaparlarmı acaba...
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
merbaha.
Navitech, QX-B432 Primo modelinde navigasyon arıyorum da 200 tl den aşağı bulamadım. sizde nekadar acaba?
çok acil ihtiyacım var 14 ağustos pazar akşamına kadar elime geçmesi gerekiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yararlı Bir Konu; Emeğine Sağlık.
Hepimizin İşine Yarayacak Faydalı Bir Bölüm
![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
guncel kalırsa takip ederiz
![]() |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Hocam bana ucuz yollu 32' LCD TV lazım. Full HD olması şart. Ne önerirsin? Geçen Philips'in bir ürünü vardı 799TL'ye. Onu düşünüyorum aslında ama daha uygun birşey varsa ona yönelirim. (Bilindik bir marka olursa iyi olur tabi Samsung, Philips, LG vs.)
|
|
![]() |
|
Semih başkan 20.08.2011 yine turuncu indirim varmış nerelerdesin sen
![]() Biraz ayrıntı geç ne var ne yok. Laptop soğutucusu lazım. Öyle dandik 15-20tllik değil alüminyum arıyorum büyük fanlı 15.6" için. |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
42' lcd almayı düşünüyorum ama bi sürü seçenek var 1500 tl ya kadar ne tavsiye edersin
|
|
ch cr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |