![]() |
|
Bimde kolçak ilgilenenlere |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
piyasada 70 tlye satılanlardan iyi gibi abi bardaklığı felan var üstünde taş taşimicaz ya o kadarda sağlamlık gerektirecek bir şey değil bence
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Benim yapacağım garaj için oyuncak tamir setini almayı düşünüyorum ne dersiniz uygun bence
![]()
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Uzerıne cok yuk vermezsen bırsey olmaz. Gercı 307 lerın orjınal teklı teklı kolcakları bıle bıraz yuklenınce kırılıyor
![]() Onun amacı sadece kolu yaslamak ama bazıları yuklenıyor "catırt" gıdıyor
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Ben Aracımı İlk Aldığımda Takılıydı Ben Söktüm...
Kapağı Kırıktı O Yüzden Bazen Oynama Yapıyordu. Fiyatıda Aksaraydaki Aksesuarcılara Göre 4 Lira Daha Ucuz... 206 lara Uyuyor Fakat Çok Sağlam Durduğu Söylenemez... Parasına Göre Güzel Bir Ürün Tavsiye Ederim... Güzel Paylaşım |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Pekı abı o takılıyken sırtlıgın koluna nasıl yetısıyordun ??? Acaba senın aracında takılı olan daha dar bırsey olmasın... Emın degılım ama sankı sıgmaz gıbıme gelıyorda ondan
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Ürün Bire Bir Aynısı Usta...
Ulaşabiliyordum Onda Sıkıntı Yaşamadım ... Çünkü El Frenin Tam Üstüne Geliyordu... El Freni Çekmede Sorun Yaşıyordum... 206 lar İçin Tavsiye Etmiyorum İşin Doğrusu... Onude Geçelim Montelenen Yer Sabit Bir Yer Zaten Biliyorsunuz... Patır Patır Sallanıyor. |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
||||||||||||||
Gercı ucuz fıyatlı ınce plastık malzemeden ımal edılmıs kolcakların cogunda tıtreme sallanma ses yapma kırılma durumları mevcut.
|
|||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |