![]() |
|
Polis Çevirme Ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aynen o anki polis pisikolojisi işte ..
|
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
yapacak bişey yok aslında ya yüksek mevkide 1 tanıdık lazım yada 1,1 motor full boş fabrika hali bi araca binmek lazım :)
|
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sağolun arkadaşlar. aslında adamlarda haklı farklı bir açıdan baktığında memleketimizde bu olayı şova dönüştüren adamlar var egzozunu sokak ortasında gece geç saatlerde öttüren. şahine borazan gibi egzoz takıp booww diye sürekli sıkan.. bu tarz adamlarda var ve merkeze yazılı bir şikayet gitmiş.. tebi buda denetimleri sıklaştırmış.. diğer açıdanda bakıldığında adamın elindeki koçanın bitmesi gerekli :)
30 16 maddesini yazmış gürültü mü demek bilen var mı ? ayrıca aracı stop ettikten sonra çalıştır dedi daha ilk çallıştırmada tamam ceza dedi daha gaza basmadım yani :)) ardından başka birini durdurdu sadece egzozuna baktı evrak felan sormadı. gaza bas dedi ardından devam et dedi :)
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||
Erbin kardeşim geçmiş olsun keşke cezayı yazdıgı an imzadan imtina etseydin sende polislere benim yaptıgım gibi yak takma gec arkasına sellektör yap ersin iyi bilir beni
![]() |
||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Ne oluyor boyle yapinca? |
||||
![]() |
||||
|||
verseydin bir çorba parası belki bişi demezdi :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Manası derin ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||
Süper oluyo ondan korkmadıgı anlıyo gerci bana heryer trabzon sorun yok benden yana adamın eksozundakı sese karısamaz |
||||
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
|||
Aynen kardeşim |
||||
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|||
geçimş olsun erbin ben daha geçen merkezdeki ekiplerle konuştum bu konuyu yok ya yazmıyoruz çok abartmayınca dediler. sen denk gelmişsin başka açıklaması yok. normalde görüyorum tekirdağ'da sıkıntı yok egsos app plaka f,lm falan... çok dikkaat çekme karışmıyoruz diyorlar. ya rıhtımda neler yapıyor millet sıkıntı yok :) eeee trakya :)
geçmiş olsun boşver gitsin
|
||||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Polisten korkmak diye birsey zaten olamaz. Ama yaptiginiz biraz cocukluk gibime geldi. Yani polis sizi tekrar durdursa ve niye sellektor yapiyorsun diye sorsa siz yaparim sellektor benim degil mi diye bir cevapta verirsiniz. |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
sağol eren.
bizim burdakiler yeni sanırım. talimatta gelince acımıyolar :)) film ses app ne varsa yazıyorlar yani.. |
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
ya bence haklı felan değiller günde en az 2 kere çevriliyorum ben adam niye çeviriyosun diyiyorum adam bu arabalarda uyuşturucu çok oluyo onu arıyoz diyiyo ha ceza felan kesmiyo tamam ama saf araba biraz spor diyede bu olmaz
|
||||
![]() |
||||
|||
yok öyle demem bilader duruşmam var sağa kayda sollayım derim ben kendi adıma yani |
||||
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
Bugun polis memuru aradi ilce emniyet muduru gorusmeye cagirdi yarin 10a randevu verdi yarin gidicem bakalim. Mail attim aksam ceza hakkinda, yarin ola hayrla :)
|
||||
206 RG 2000
||||
![]() |
||||
|||
Hocam geçmiş olsun. Polislik her ne kadar asil bir meslek olsa da artık insanlar çıkarları ve keyifleriiçin kullanıyorlar bu mesleği. Aramızda polis memuru olan arkadaşlar yanlış anlamasın ama gerçekten çok kişiliksiz polis memurları var. Bir kresinde bizimde başımıza geldi. Araba da hiç bişi yok daha yeni aldık 1-2 ay fln oldu sene 2000de havalar sisliydi sabahları amcamda ön farlara sarı sis kırıcı yapıştırdı bantla . Polis durduk yere çevirdi. Boş göndermemek için ona taktı bize de ceza taktı 2000 senesinde çok iyi hatırlıyorum 42.500.000tl ceza ödedik hala dün gibi hatırlarım.
|
||||
![]() |
||||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|||
g.olsun biz bütün modifiye tutkunlarıda bundan yakınıyoruz ceza ceza lanet olsn ya
|
||||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
||||
![]() |
||||
|||
hadi hayırlısı .. bizede bildir son durumları ...durup duruken işe bak ya.. hey güzel allahım.. |
||||
![]() |
||||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|||
geçmiş olsun |
||||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
tamam yazarım bakalımyarın ne diyecek. nedir bu düşmanlık filme egzoza ses sistemine. bizim buranın emniyet müdürü değişmiş öyle bir söylenti var :)) sabah ola hayrola :))
|
||||
206 RG 2000
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |