![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 19> |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mesaj alındı ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim.Resimleri ne zaman yollıyım ![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() |
|
![]() |
|
abim eline koluna sağlık (emeğine sağlık)yalnız aracın bir resmi var foruma onu yüklesem müsayitsen ona yapsan bişeyle daha makbule geçersin..
![]() Düzenleyen burak_52 - 06 Ağustos 2011 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
olur bı yukle elımden geldıgınce amatorce yaparım tabı :)
|
|
![]() |
|
abim 5 dakka içinde resimler hazır bana tatlı bir film ve far karartması yeterli xenon da olabilir ![]() |
|
![]() |
|
Güncel !!!
Düzenleyen burak_52 - 06 Ağustos 2011 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bizim arkads 1.3 benzınlıyı turbo yaptı 2.0 140 hp lık aracları gecıyor getz ile
|
|
![]() |
|
doğrudur abi de araç şahsıma ait olmadığı için pek bişey yapamıyorum sonuçta dizel araba sadece kaborta aksamına aksesuar fln işte ben aslında aracı basmayı düşündüm ama babama dediğimde oğlum yap istersen dedi ama altı vurduğunda sen yaptırırsın dedi ondan bende vaz geçtim. ![]() |
|
![]() |
|
hersey zaman la burak sabır
|
|
![]() |
|
Baybars ve by_ersin abi bugün hanginiz müsayitsiniz acaba cam filmini yaptırmayı düşünüyorum iş çıkışı bugün müsayitseniz bi araya gelip benim ufaklığa filmi çektirebilirmiyiz...(Saat 1:30 gibi)
![]() Düzenleyen burak_52 - 06 Ağustos 2011 Saat 09:24 |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen burak_52 - 24 Ağustos 2011 Saat 19:33 |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun kardeşim.Nerde nekadara çektirdin filmleri?
Düzenleyen HuseyinTurk - 06 Ağustos 2011 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
esenlerde 50 TL ye çektirdim.şuan daha yeni olduğu için alışamadım bide şuan ilaçlı olduğu için benek benek 2 gün sonra geçermiş onlar nemli bezle silincede geçiyomuş.
![]() |
|
![]() |
|
Kurudumu gider kendiliğinden bak arada hava kabarcığı felan görürsen kredi kartı gibi bişeyle at dışarı.Çizik felan hoşuna gitmeyen birşey varmı hiç?
|
|
![]() |
|
abi arka kısımda bulunan kelebek cam kısmında adam biraz aceleye getirdi biraz açıklık var orda o kadar.şuan iyide dediğim gibi daha alışamadım ![]() ![]() |
|
![]() |
|
3 gün açma sen cart diyo kalkıyo benm başıma geldi bidaha çektirdim gidip meraktan açtı akıllı kuzenim :) bi kurusun güzel sil bak nasıl değişiyo arabanın içinin havası siyah camla.Kelebek camına felanda takılma çok 50 tl sonuçta aynı işi 400ede yapıyolar 500ede bi farkı olsun dışardan genel bakınca sırıtan bişey yoksa olmuştur takıl öle benim filmleri gördün kelebekte felanda var bişelerde farkedilmiyo dikkat etmedikçe
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Hayırlı olsun Burak güle güle kullan kaç numara bu film ?
|
|
![]() |
|
abi film numarası 2 |
|
![]() |
|
Hayırlı Olsun Kardeşim;
Resimlerden Oldukça Güzel Görünüyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |