![]() |
|
lpg 1000 km gaz ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aracının kmsı de cok degıl. Dedıgım gıbı benzındekı cok yakma olayını cozmek ıcın bence ıyı bır ustaya aracını gostermelısın
|
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Bu konu hakkında bıse danısmak ıstıyorum arkadaslar ve abiler tüp taktırmayı dusunuyorum da ogrenmek amaclı aracım 1.4 benzınlı.benzın 4 lırayken 70 liraya 250 kmye yakın yol yapıyodum sehırıcı degıl ama..sehiriçinde bu kadar farkeder mı? bahsedılen aracın trıptronık olmasıyla alakalı bı durum var mı ?sehir içi bu degerlere sahip aracın sarfıyatı sehırlerarasında ne olabılır tahmını? ayda yaklasık 1000 km uzun yol yapıyorum bu yuzden lpg dusunuyorum fakat fark olmazsa gerek yok haybeden bılgılendırme ıcın tesekkur ederım sımdıden mesajını alıntı yaptıgım kısı yanlıs anlamaz umarım sadece ogrenmeye calısıyorum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |