![]() |
|
Direksiyon sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış hatırlamıyosam yaklaşık 7 ay önce değiştirdim. tam fiyat hatırlamıyorum o fiyatlar arası değiştirdik. Orjinal takmadık ama. Komple aşşağı kadar değişmedi sadece üst çember. kayış falan değişmedi. ewet bu fiyata taktık
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 direksiyon pompası 4006.E6 referansı liste fiyatı 1,298 tl bunu orjinal olarak bi ara kampanyası falan vardı 850-900 e satıldı,yan sanayisinin en ucuzu 400 tl den başlıyor,
o dediğiniz fiyatlara sadece üst yağ kabı değişmiş olabilir
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
direksiyon pompasında sorun var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Seni Burada Görmek Güzel... ![]() |
|
![]() |
|
fastfox06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
doğru 120 200 tl degil 1000 1200 tl olabılır direksinyon pompasının fiyatı |
|
2006 1.6 peugeot 307 hdi,(Ş.kırmızı)Antalya-muratpaşa
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yağına bak yoksa hidrolik pompası şinanay olmuştur biraz pahalıdır. 206 larda orjinal 650 tl 307 lerde ne kadardır bilemem
|
|
![]() |
|
fastfox06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
özür dilerim aynı mesajı arka arka gönderdım yanlışlıkla...forumdakı arkadaşların aflarına sıgınıyorum. :)
|
|
|
|
![]() |
|
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Dostum bende de olmuştu. Başka bir konu başlığında da yazmıştım ama burda da yazayım. Benim sorunum elektronik aksamın oksitlenmesiydi. Temizlenince hiç bir sorunum kalmadı.
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
benim 406 da da sert ...mınıbusçu gibi gaz vererek çeviriyorum,devirle direksiyon pompasını çeviriyor..dahada kimse çözemedi sorunu pompa değişecek diyip duruyolar...bende inanmıyorum açıkcası :)) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
:)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |